Kubrick, Bergman, Fellini, Kurosawa, Tarkovsky.. on nimed kes mõjutanud kõiki keda siin nimetatud on. Väga paljud lavastajad on midagi head teinud, enamus karjääri alguses ja hiljem ära vajunud, Aga need vennad.. nemad on unustamatud ja ei eksinud võiböelda mitte kunagi.
Tasuks ehk mainida ka Joseph Rubenit, kelle repertuaaris on ka alla keskmise tükke ("The Forgotten"), kuid hoolimata sellest, et suurem osa tema teostest masside silma alt välja jäänud on, leidub mehe filmide hulgas päris korralikke thrillereid, millest mulle väga meeldisid nt. (küll kergelt klišeeline) "Sleeping with the Enemy" ja Culkin/Woodi koostöö "The Good Son"-is.
Ma loodan, et asi nii ei j22, kuna tahax loota, et temapoolt valmimas film In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale pole t2ielik l2bikukkumine, sest ma ei taha kuidagi m6ista, mix oleks J. Statham pidanud n6ustuma selle filmi osat2itjeks olemisega teades Uwe Bolli reputatsiooni lavastajana . J22n ootama imet
Ma loodan, et asi nii ei j22, kuna tahax loota, et temapoolt valmimas film In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale pole t2ielik l2bikukkumine, sest ma ei taha kuidagi m6ista, mix oleks J. Statham pidanud n6ustuma selle filmi osat2itjeks olemisega teades Uwe Bolli reputatsiooni lavastajana . J22n ootama imet
Stathamigi reputatsioon pole just säravvalge
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10