Neli Vietnami sõjaveterani lavastatakse süüdlaseks mõrvas, mida nad ei olnud sooritanud. Neile määrati karistuseks surmanuhtlus, kuid enne otsuse täideviimist suutsid nad vanglast põgeneda. Nüüd, aastaid hiljem, teenivad nad leiba palgasüduritena - võideldes heade poolel.
A-Rühm on populaarne telesari, mis valmis aastatel 1983-1987. Mitmeid kordi on seriaal jooksnud ka eesti telekanalitel.
Hannibal ytleb alati isegi kui plaanipäraselt ei lähe: Mulle meeldib kui kõik plaanipäraselt läheb Mordock(vist nii) on lahe sell B.A on ka mega kuul face ei ole minu lemmik
kas keegi oskaks öelda kust saaks a-teami täispika laulu tõmmmata?(theme).mul oleks vaja see laul kitarri nootidele ümber kirjutada samas on uno.ee's jube sitt seda teha kui peab laulu kuulama järjest otsast lõpuni,mitte vajalikku kohta :/
See on jah .. lahe.. Seda näidatakse ka vist iga aasta .. Väiksena vaatasin et ikka nii lahe on tulistada ja nad on nii lahedad.. Nüüd natuke naljakas juba et nad kunagi kellelegi pihta ei saa ja kuidas helikopter sõidab vastu kaljut.. plahvatab .. ja mehed tulevad köhides välja ja tulistavad edasi.. A huviga vaatan siiani ..
väga hea teleseriaal, kuigi lastekas. Miks? sest kui nt. hannibal lööb ühe löögi näkku, siis vastane kukub, ükski vant ei uimastu sul ühe löögiga ära, sellepärast siis 5/10
jaaaaaaa muidugi olen nõus ka taaviga, ainus inimene kes seal pihta sai ole face viimases osas seal kohvikus. ja ühes osas oli vist isegi nii, et kui lennuk merre lendas, siis tuli ette mingi vana sõjastseen kolmekümnendatest, mingi ullult vana kaader oli, see oli ka sarja miinuseks kindlasti