Fletchu wrote:Mina olen Chuck Palahniuki viimasel ajal lugema hakanud. "Kaklusklubi" oli suhteliselt hea, kuigi film oli parem. Ja praegu "Lämbumine".
Hell yeah! Chuck on hullult stiilne vend. "Fight Club", "Survivor" ja "Non fiction" on olemas ja kõik väga kõvad. Soovitan "Survivorit. Väga huvitav ja sarnaneb natuke Fight Clubile. Varjatud lõpp ja puha. Ei kujutakski ette kuidas filmis see välja näeks.
Hetkel loen Moliere'i näidendeid. Eile lõpetasin raamatu "Öised külalised". Tegu on valiku inglise ja ameerika õudus- ja kummituslugudega. Päris jube oli neid öösel lugeda.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Ja nüüd: "See oli märguanne vanale Dimile, kelle mollile ilmus irve, ta tegi urr urr urr ja öö öö öö ja sõitis rusikaga kriks kraks tšello võdisevasse rotti, vasak rusikas ees ja parem hiljem järel, nii et meie vana sõber punane hakkas voolama ja tegi plekiliseks kena puhta vaiba ja selle raamatu räbalad, mida ma endiselt rits rats rits rats tükkideks rebisin."
Priit wrote:Ise olen ainult Eno Raua ümberjutustust lugenud, seda siis eelmine aasta (kohustuslik kirjandus) ja peab tõdema, et totaalne jamps on. Ei hinda kahjuks seda ja loodan, et ma ei pea kunagi originaali peale oma silmi kurnama.
Kahjuks pead küll. Üheksandas on see kohustuslik ja tuleb pikemalt arutlusele. Mina siiski lõpetasin veerandi hindega 4, kuigi teadsin vaid umbkaudselt, mis raamatus toimub. Seitsmendas olin ka Eno Raua oma lugenud. Sellega oli üks naljakas seik ka paralleelklassis. Kirjandusõpetaja rääkis, mida Kalevipoeg Saarepiigaga tegi ja keegi ütles: "Minu omas küll nii ei ole!" (tal oli Raua variant). Õpetaja ütles, et selliseid asju ei tohi lasteraamatusse panna.
Fletchu wrote:Üheksandas on see kohustuslik ja tuleb pikemalt arutlusele
ou gaad ma praegu üheksandas.. me kyll seda lugeda ei taha:S praeguseni pole veel igatahes kohustuslik olnud.. me peame lugema juhan liivi raamatut "Vari"- kaa täielik jura, pole kyll veel kaugele jõudnud aga algus on küll selline et iga 3 lause tagant jään magama