Mida sooviksite filmiveebil näha?
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

AvP_75 wrote:Siin võiks olla selline alafoorum nagu "Filmiapsakad" või midagi sellesarnast. See nimi peaks kõigile selge olema.
Midagi sellesarnast siin juba on - viewtopic.php?t=1174
- Ralf
- love <3
"Mängud" alafoorum. Ei pea silmas arvutimänge, vaid toredaid foorumimänge, mida olen siia ka algatuseks tekitanud (too kõrvaldamise-mäng ja siis kleepsuks tehtud filmimäng on minu sule alt). Neid levib ometi ju nii palju ja erinevaid ning filmide-näitlejate teemal saaks neid päris palju.
A-Z mäng on ka lõbus (võetakse näiteks mingi sari ja iga postitaja võtab tähestikust järgmise tähe, võttes sarjast mõne näitleja, tegelase vms. ning selle tähega peab ka algama; see, kes viimase täheni jõuab, valib uue teema).
Nii et, see teeks Filmiveebi veitsa lõbusamaks ka.
A-Z mäng on ka lõbus (võetakse näiteks mingi sari ja iga postitaja võtab tähestikust järgmise tähe, võttes sarjast mõne näitleja, tegelase vms. ning selle tähega peab ka algama; see, kes viimase täheni jõuab, valib uue teema).
Fletchu wrote:"Mängud" alafoorum. Ei pea silmas arvutimänge, vaid toredaid foorumimänge, mida olen siia ka algatuseks tekitanud (too kõrvaldamise-mäng ja siis kleepsuks tehtud filmimäng on minu sule alt). Neid levib ometi ju nii palju ja erinevaid ning filmide-näitlejate teemal saaks neid päris palju.
Väga hea mõte, praegu need mängud, kus sa pead kedagi kõrvaldama on küll väga lahedad...
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

Sellekohane teema on olemas, tõsi küll, me pole sellele mõnda aega väga reageerida jõudnud. Aga lisa see soovitus sinna, siis on kindlalt nimekirjas olemas.
viewtopic.php?t=1652
viewtopic.php?t=1652
- Ralf
- love <3
Saite õppetunni. Lubadusi ei maksa liiga vara anda.
Mina oleks mitte midagi öelnud. Oleks tahtnud liikmete nägusid näha, kui klõpsivad Filmiveeb.ee ja suunatakse Movies.ee'sse ümber.
Mina oleks mitte midagi öelnud. Oleks tahtnud liikmete nägusid näha, kui klõpsivad Filmiveeb.ee ja suunatakse Movies.ee'sse ümber.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Fletchu wrote:Saite õppetunni. Lubadusi ei maksa liiga vara anda.
Sellest polnudki plaanis teada anda (liiga vara), aga kuna mingi päev ja täiesti lampi oli vastav uudis moviese lehel ei jöönud ka meil muud üle..