varastatud asjad
Moderator: Meeskond
varastatud asjad
Pealkiri ütleb kõik.
Minul käidi hiljuti korteris sees ning võeti ära minu peegelkaamerad(statiiv jäi alles...kui irooniline), telefon(padja alt), prillid(!!), ema läpakas, kõrvaklapid, veel rahakotte ja telefone ning ühe Tartu neiu seljakott riiete, mp3-playeri ja telefoniga.
Seda kõike siis ajal, mil neli inimest magasid õndsat und.
Kas teil on samalaadseid juhtumeid olnud?
Minul käidi hiljuti korteris sees ning võeti ära minu peegelkaamerad(statiiv jäi alles...kui irooniline), telefon(padja alt), prillid(!!), ema läpakas, kõrvaklapid, veel rahakotte ja telefone ning ühe Tartu neiu seljakott riiete, mp3-playeri ja telefoniga.
- Ralf
- love <3
Seni olen pääsenud. Aga majas üle tee on 5-6 korda garaažis käidud ja kõrvalmajades ka. Vahel tiirutab kahtlane punane kaubik siin läheduses ringi. : /
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Senini õnneks mitte! Loodan sügavalt, et pole ka edaspidi. Kuigi vennal väidetavalt varastati mp3 mängija ära, kuid mitte kodus. Tuttavatel on EMEXi sõbrad potte õuest ära viinud ja narkosõbrad tavalisi dekoratiivmoone
Ja üks arvas, et nii väikses kohas küll midagi ei varastata, tema pole midagi kuulnud, kuid järgmisel ööl viidi tal muruniiduk ära...
Ja üks arvas, et nii väikses kohas küll midagi ei varastata, tema pole midagi kuulnud, kuid järgmisel ööl viidi tal muruniiduk ära...
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

trintsu111 wrote:suvel virutati kasvuhoonest kurke ja paprikaid:P
gaaaš seda oli nii naljakas lugeda
mu ristiemal käisid ka eelmine aasta vargad, nad elavad ka kuskil rapla kandis, kuskil alevis, no pole ka ime, aga jh, viidi päris palju väärtuslikku kraami minema. kuna tema mees on klaasi- ja maalikunstiga, siis peaaegu kõik tarvilik viidi minema, veel ehteid, CD-d jne.
endal õnneks pole käidud ja sülitan ka 3x üle õla
Endalt pole midagi varastatud, kuid väiksena sai regulaarselt õunaraksudel käidud (kellegi teise aias). Või noh, hulkumas ja huligaanitsemas käia meeldis, kui veel väike olin.
Nüüd enam nii ei teeks mudugi.
Nüüd enam nii ei teeks mudugi.
Last edited by Priit on 10. May 2007, 20:00, edited 1 time in total.
There was a HOLE here. It's gone now.
Minult pole suurt midagi vist varastatud ma jõuan kõik asjad enne ära kaotada. Mu õel ja tema mehel, kes elavad Lasnamäel on küll tõsine rekord. Korteris 2 ja autos 9 korda. Seda ma arvan, et umbes 3-4 aasta jooksul. Suurematest asjadest on ära viidud arvuti ja teine kord käidi sees kui nad ise magasid siis läksid kõik dokumendid ja rahakotid, mis köögis vedelesid. Hull värk on see, et sisse tuldi 4 korruselt rõdu kaudu, mindi nende magamistoast kööki ja siis sama teed tagasi. Kuradi jube kui keegi su elamisest nii läbi marsib. Kolmanda korterivarguse sain mina kogemata ära hoitud, kui Tallinna komandeeringu ajal nädal aega nende korterit kasutasin kui nad reisil olid.
Vargal käsi maha!
Vargal käsi maha!
si vis pacem para bellum
Re: varastatud asjad
kololos wrote:Pealkiri ütleb kõik.
Mis teed pidi sees käidi?