crackhead wrote:Hetkel on käsil selline eepos nagu seda on Lev Tolstoi "Sõda ja Rahu", juba kuu aega olen lugenud, aga ainult kaks esimest köidet on läbi, see eest on hea raamat.
maitse asi, aga mulle ei meeldinud see absoluutselt. Dostojevski ei lähe üldse kohe peale.
See on Tolstoi, kulla harimatu
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
crackhead wrote:Hetkel on käsil selline eepos nagu seda on Lev Tolstoi "Sõda ja Rahu", juba kuu aega olen lugenud, aga ainult kaks esimest köidet on läbi, see eest on hea raamat.
maitse asi, aga mulle ei meeldinud see absoluutselt. Dostojevski ei lähe üldse kohe peale.
oeh, ma tean, et sõda ja arhu on Tolstoi oma. Seda ei ole ma lugenudki kahjuks. Ma mingil imelikul põhjusel lugesin välja sealt "Kuritöö ja karistus". Olin oma mõtetes kinni. Minu arvamus käis ikka "Kuritöö ja karistus" kohta.
Frank McCourt "Jah, on küll" Jean-Christophe Grange "Purpurjõed" Charles Bukowski "Pulp" Charles Bukowski "Naised" Mary Wollstonecraft Shelley "Frankenstein"
hetkel loen:
D. Wallechinsky ja A. Wallece "Edetabelite raamat"
Viimati lõpetasin L.Kunnase "Viiv pikas sõjas". Kokkuvõtteks ilgelt hea raamat. Kui sa muidu ei saa aru, mis Iraagis toimub siis peale seda raamatud on pilt enam-vähem selge. Samuti ka see, et jönkid istuvad seal veel päris pikka aega.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
käisin täna raamatukogus ja võtsin selle raamatu peaaegu pool raamatut lugesin läbi ja väga meeldib.. muudkui lugesin ja lugesin ja nyyd lähen ja loen edasi ja siis omme saan füüsikas 2he
käisin täna raamatukogus ja võtsin selle raamatu peaaegu pool raamatut lugesin läbi ja väga meeldib.. muudkui lugesin ja lugesin ja nyyd lähen ja loen edasi ja siis omme saan füüsikas 2he
Tegu on tõepoolest hea raamatuga. Üks enda lemmikuid ka.
Mina olen Chuck Palahniuki viimasel ajal lugema hakanud. "Kaklusklubi" oli suhteliselt hea, kuigi film oli parem. Ja praegu "Lämbumine".