Kariibi mere piraadid: Musta pärli needus
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Viimaks vaatasin ära, kaheplaadilise väljaande ja puha.
Igati tase seiklusfilm, millele maitset lisab veel Jack Sparrow' tegelane, vägagi hästi väljatöötatud karakter. Knightley ja Bloom olid samuti tasemel, Rush Barbossana kah. Eriefektid olid arvutimängulikud, mis sobisid filmi üldise seiklusliku atmosfääriga hästi kokku. Paar päris hea koreograafiaga stseeni, natuke tervitatavat huumorit ja ongi mõnus meelelahutusfilm olemas.
7,5/10
Igati tase seiklusfilm, millele maitset lisab veel Jack Sparrow' tegelane, vägagi hästi väljatöötatud karakter. Knightley ja Bloom olid samuti tasemel, Rush Barbossana kah. Eriefektid olid arvutimängulikud, mis sobisid filmi üldise seiklusliku atmosfääriga hästi kokku. Paar päris hea koreograafiaga stseeni, natuke tervitatavat huumorit ja ongi mõnus meelelahutusfilm olemas.
7,5/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Oeh, olen sellest filmist juba niiiniiii palju rääkinud, kuulnud, vaadanud mitmeid kordi filmi ja treilereid nii et olen täitsa tüdinud juba.
Agajah, Johnny Depp on täiesti omas karakteris, täiesti super. Olen alati sõnatuks jäänud tema filme vaadates, Johnny teeb iga filmi nii suureks meistriteoseks, iga klippki või intervjuu mis ma tast vaatangi ajab suu lahti. PERFECT tegelaskuju. Üldse, väga tase film. Olen kolm korda näinud, nii et enamvähem on peas. Mulle meeldis ka Davy Jones, mulle üldse lähevad peale sellised pahad tegelased peale. Isegi rohkem vahest kui head. Aga Jack kaldub sinna keskele, kavala kuid südames hea piraadi poole. Samas ei tea ka, aganoh, pirate.
Kraken oli hea lahendus, nüüd ootan aina segasemalt kolmandat osa. Lähen sammuti esilinastusele. Muidu vägaväga super film, kõik on täiesti hea, sündmustik ja filmimispaik ja sisu. Ainult et kui viriseda siis vahepeal venis. Orlando ei meeldind väga, selline liiga üllas poisu. Isegi tore et ta välja jäetakse kui tehakse veel neljasgi film... Keira oli see osa väga sümpaatne. Meeldis. Ja rääkides veel pahadest, siis Barbossa on ka väga hea. ( näitleja nimi praegu ei tule, mingi Rush oli, sest tegelt mul on väga, väga paljud näitlejad nime, näo ja filmide järi meeles.
) Ta oli lõpus lihtsalt the best. Tundus selline lõbus. Agajah, mis ma ikka oskan õelda. Depp teeb selle filmi lihtsalt meeletult heaks. Hinnang: 9,5/10.
Agajah, Johnny Depp on täiesti omas karakteris, täiesti super. Olen alati sõnatuks jäänud tema filme vaadates, Johnny teeb iga filmi nii suureks meistriteoseks, iga klippki või intervjuu mis ma tast vaatangi ajab suu lahti. PERFECT tegelaskuju. Üldse, väga tase film. Olen kolm korda näinud, nii et enamvähem on peas. Mulle meeldis ka Davy Jones, mulle üldse lähevad peale sellised pahad tegelased peale. Isegi rohkem vahest kui head. Aga Jack kaldub sinna keskele, kavala kuid südames hea piraadi poole. Samas ei tea ka, aganoh, pirate.
Johnny on parim lihtsalt.
Olen alati sõnatuks jäänud tema filme vaadates, Johnny teeb iga filmi nii suureks meistriteoseks, iga klippki või intervjuu mis ma tast vaatangi ajab suu lahti
Pean nõustuma
Iseküsimus, kas piraat üldse saab hea olla. Kuskil siin Filmiveebi avarustes on selle kohta, kas Jack oli hea, päris terav vaidlus. Selles suhtes, et igasugused mereröövliromaanid on puhas romantika. Tegemist siiski tavaliste julmurite, mõrvaritega. Njah...ega keegi tänapäeval ei ülista sarimõrvareid jne. Väljaarvatud muidugi inimesed, kelle jaoks nad iidolid on, ehk siis tavaarusaamades "väheke" psühhid.
Jack oli oma kasu peal väljas, kuid ei paistnud silma mingi tohutu sadismiga, minu meelest. Ei tapnud ta ka kedagi. Nii et vaataja jaoks ta kindlasti positiivne tegelane. Samas ei ava need filmid põhjalikult Jacki "hingeelu"
Seda minagi, et Will nii väga ei sümpatiseerinud - kuidagi liiga hero...Tegelikult tundub Barbossa (Geoffrey Rush) maette koomiline...varem mitte, aga üks inimene juhtis tähelepanu kaabule ja kogu olekule, siis nüüd mõjub ta tõesti (kohati) ebapiraadilikult. Davy Jones tundus kuidagi sümpaatsem.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Weirdo wrote:Iseküsimus, kas piraat üldse saab hea olla. Kuskil siin Filmiveebi avarustes on selle kohta, kas Jack oli hea, päris terav vaidlus. Selles suhtes, et igasugused mereröövliromaanid on puhas romantika. Tegemist siiski tavaliste julmurite, mõrvaritega.
ehh, ega nad väga kõrilõikajad alati ka polnud, osad olid lihtsalt sulid ja petised, kõige rohkem aga oli salakaubavedajaid. veeti vinnutatud liha, tubakat, veini, laskemoona, orje ja eksootilisi loomi. rannaröövlid on ehk kõige süngem osa piraatidest, kus meelitati laev karile ja nagu laevalolevad suvalised tsiviilid veel küll kannatanud poleks, tehakse kõigile üks null ja kantakse veel välja kõik mis meeldib. samuti rööviti õnnetu juhuse tõttu laevahuku läbi teinuid. soome rannikul oli see üsna tavaline, ma arvan, et lõuna eestis, saaremaal ja liivimaal ehk samuti.
Reinuvader Rebane wrote:ehh, ega nad väga kõrilõikajad alati ka polnud, osad olid lihtsalt sulid ja petised, kõige rohkem aga oli salakaubavedajaid. veeti vinnutatud liha, tubakat, veini, laskemoona, orje ja eksootilisi loomi. rannaröövlid on ehk kõige süngem osa piraatidest, kus meelitati laev karile ja nagu laevalolevad suvalised tsiviilid veel küll kannatanud poleks, tehakse kõigile üks null ja kantakse veel välja kõik mis meeldib. samuti rööviti õnnetu juhuse tõttu laevahuku läbi teinuid. soome rannikul oli see üsna tavaline, ma arvan, et lõuna eestis, saaremaal ja liivimaal ehk samuti.
Ega alati vast mitte jah, kuid ma arvan, et enamuses siiski..Polnud raske inimesi tappa, kui see vajalik oli. Aga eks võis selliseid Cpt. Weird'e ka olla nagu Jack
- LiveForThis
- Ristiisa