Parim eesti näitleja
Moderator: Meeskond
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

Noortest näitlejatest on minu meelest Mirtel Pohla praegu üks parimaid. Ma olen teda näinud etendustes "Nafta" ja "Julia" ning võin kohe kindlalt öelda, et ta on väga andekas! Ma kuulsin, et ta naaseb Beritina sarja "Kodu keset linna", mis peaks septembris jätkuma. See on natuke imelik. Kas ta mitte ei öelnud, et ta ei taha endale seebikanäitleja mainet?
Henrik Normann on minu meelest praegu Eesti parim parodist. Ma ei teagi mitut inimest ta kehastanud on. Tema Hitler, Ansip ja Paadam on parimad
See "Eesti otsib superstaari" nali oli ka lahe, mis ta ühes saates tegi.
Henrik Normann on minu meelest praegu Eesti parim parodist. Ma ei teagi mitut inimest ta kehastanud on. Tema Hitler, Ansip ja Paadam on parimad
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

parimad eesti näitlejad
ei nõustu kuidagi mõne eelkõnelejaga, et Eestis pole väga häid näitlejaid. Proovisin üles lugeda 10 parimat/meeldejäävaimat mees- ja naisosatäitjat filmidest (telelavastused ja teatri jätsin kõrvale) ning peab ütlema, et minu lemmikute ring on suurem kui esikümme suudab hõlmata. Aga kui nimetada rangelt 10, siis pakuksin:
Mehed
1. Endel Pärn - väga ainulaadne ja omanäoline koomik. Parim roll "Mehed ei nuta"
2. Ervin Abel - Eesti parim absurdikoomik. Parim roll "Mehed ei nuta"
3. Margus Lepa - kas keegi üldse suudab Kiirt kuidagi teisiti ette kujutada kui filmis "Suvi".
4. Aarne Üksküla - oma karisma poolest teistest näitlejatest kõrgemalseisev. Kõik rollid on väga head, eriti "Savoy ball"
5. Tõnu Kark - Nagu näitas "Georg", siis on Kark nagu vein, mis läheb iga aastaga paremaks. Kahjuks jäävad talle filmides viimasel ajal kõrvalrollid. Kesksetest rollidest oli väga hea "Nipernaadi"
6. Hendrik Toompere - minu jaoks on ta ennast tippnäitlejana kinnistanud Robi osatäitmisega filmis "Naerata ometi". Tema tõigi tegelikult filmile elu ja vaimu sisse.
7. Evald Hermaküla - väga loomulikult mõjuv näitleja. Nauditav on tema "Õnnelind Flamingo", kus Hermaküla mängib negatiivse tegelase rolli iseenesestmõistetavalt õigeks eesti meheks.
8. Kaljo Kiisk - vanal oli oma nišš, milles ta oli meedejääv. Ehkki kippus tihti üle mängima, saab ainult häid sõnu öelda tema kehastatud Lible ("Kevad", "Suvi", "Sügis") kohta.
9. Jüri Krjukov - oskas veenvalt mängida kõike. Tema vanu filme enam ei näidata, nii et parimat rolli on raske välja tuua. Üheks parimaks oli kindlasti "Savoy ball".
10. Endel Ani - esikümnesse ei saaks jätta panemata Estonia ooperilauljat Anit, keda tunneme kõik "Kevade" köstrina. Vabandust, Ulfsak, Malmsten jt, kes nüüd teenimatult välja jäid.
Naised
1. Ita Ever - tema kehastatud nõia vastu "Nukitsamehes" ei saa ilmselt miski.
2. Piret Kalda - "Ristumine peateega" oli väga veenev.
3. Siiri Sisask - tegi filmis "Naerata ometi" tugeva kõrvalrolli ja minu arust varjutas sellega üksjagu peaosatäitjat.
4. Carmen Mikiver - "Ainult hulludele" - elust enesest, meeldejääv.
5. Katri Horma - näitlejaks sündinud tüdruk, filmogeemiline, karismaatiline. Hea valik filmi "Inimene, keda polnud".
6. Helle Rõzova - sähvatas filmis "Mehed ei nuta" seksika ja domineeriva medõena.
7. Lia Laats - kõigile tuttav riiaka Kohviveskina filmis "Siin me oleme".
8. Maarja Jakobson - Film "Stiilipidu" seisis 100% tema rollil.
9. Chätrin Bagala - ärahellitatud printsess filmis "Karoliine hõbelõng". Kohati oli tüdruk nii loomutruu, et muud sealt filmist ei märganudki.
10. Maria Klenskaja - ma ei ole küll suur Klenskaja fänn, aga filmidega "Varastatud kohtumine" ja "Indrek" pääseb ta ometi esikümnesse.
Mehed
1. Endel Pärn - väga ainulaadne ja omanäoline koomik. Parim roll "Mehed ei nuta"
2. Ervin Abel - Eesti parim absurdikoomik. Parim roll "Mehed ei nuta"
3. Margus Lepa - kas keegi üldse suudab Kiirt kuidagi teisiti ette kujutada kui filmis "Suvi".
4. Aarne Üksküla - oma karisma poolest teistest näitlejatest kõrgemalseisev. Kõik rollid on väga head, eriti "Savoy ball"
5. Tõnu Kark - Nagu näitas "Georg", siis on Kark nagu vein, mis läheb iga aastaga paremaks. Kahjuks jäävad talle filmides viimasel ajal kõrvalrollid. Kesksetest rollidest oli väga hea "Nipernaadi"
6. Hendrik Toompere - minu jaoks on ta ennast tippnäitlejana kinnistanud Robi osatäitmisega filmis "Naerata ometi". Tema tõigi tegelikult filmile elu ja vaimu sisse.
7. Evald Hermaküla - väga loomulikult mõjuv näitleja. Nauditav on tema "Õnnelind Flamingo", kus Hermaküla mängib negatiivse tegelase rolli iseenesestmõistetavalt õigeks eesti meheks.
8. Kaljo Kiisk - vanal oli oma nišš, milles ta oli meedejääv. Ehkki kippus tihti üle mängima, saab ainult häid sõnu öelda tema kehastatud Lible ("Kevad", "Suvi", "Sügis") kohta.
9. Jüri Krjukov - oskas veenvalt mängida kõike. Tema vanu filme enam ei näidata, nii et parimat rolli on raske välja tuua. Üheks parimaks oli kindlasti "Savoy ball".
10. Endel Ani - esikümnesse ei saaks jätta panemata Estonia ooperilauljat Anit, keda tunneme kõik "Kevade" köstrina. Vabandust, Ulfsak, Malmsten jt, kes nüüd teenimatult välja jäid.
Naised
1. Ita Ever - tema kehastatud nõia vastu "Nukitsamehes" ei saa ilmselt miski.
2. Piret Kalda - "Ristumine peateega" oli väga veenev.
3. Siiri Sisask - tegi filmis "Naerata ometi" tugeva kõrvalrolli ja minu arust varjutas sellega üksjagu peaosatäitjat.
4. Carmen Mikiver - "Ainult hulludele" - elust enesest, meeldejääv.
5. Katri Horma - näitlejaks sündinud tüdruk, filmogeemiline, karismaatiline. Hea valik filmi "Inimene, keda polnud".
6. Helle Rõzova - sähvatas filmis "Mehed ei nuta" seksika ja domineeriva medõena.
7. Lia Laats - kõigile tuttav riiaka Kohviveskina filmis "Siin me oleme".
8. Maarja Jakobson - Film "Stiilipidu" seisis 100% tema rollil.
9. Chätrin Bagala - ärahellitatud printsess filmis "Karoliine hõbelõng". Kohati oli tüdruk nii loomutruu, et muud sealt filmist ei märganudki.
10. Maria Klenskaja - ma ei ole küll suur Klenskaja fänn, aga filmidega "Varastatud kohtumine" ja "Indrek" pääseb ta ometi esikümnesse.
-
jenskaidar
- Raevunud härg

Mannavaht wrote:Noortest näitlejatest on minu meelest Mirtel Pohla praegu üks parimaid. Ma olen teda näinud etendustes "Nafta" ja "Julia" ning võin kohe kindlalt öelda, et ta on väga andekas! Ma kuulsin, et ta naaseb Beritina sarja "Kodu keset linna", mis peaks septembris jätkuma. See on natuke imelik. Kas ta mitte ei öelnud, et ta ei taha endale seebikanäitleja mainet?
Mm, minu arust käis see rohkem selle kohta,et ta koos oma peika Rasmus Kaljujärvega seal koos oli.
Viimane seriaalis enam kaasa ei tee ju.