Osbourneid
Moderator: Meeskond
Osbourneid
Osbourneid
The Osbournes
Emmy auhinnaga pärjatud maailmakuulus reality show, mis on MTV kõigi aegade vaadatuim programm.
Pimeduse Printsist, rockstaar Ozzy Osbourne'ist on saanud maailma kuulsaim pereisa! Kaamerate 24-tunnine ligipääs Osbourne'ide perekonnaelule on sünnitanud vastupandamatult veidra komöödia- ja tõsielusarja ristsugutise. Ozzy veedab tuuritamisest vaba aja oma abikaasa (ja manageri) Sharoni ning nende kahe lapse, Kelly ja Jacki, seltsis.
Terviklikku tutvustust loe siit.
The Osbournes
Emmy auhinnaga pärjatud maailmakuulus reality show, mis on MTV kõigi aegade vaadatuim programm.
Pimeduse Printsist, rockstaar Ozzy Osbourne'ist on saanud maailma kuulsaim pereisa! Kaamerate 24-tunnine ligipääs Osbourne'ide perekonnaelule on sünnitanud vastupandamatult veidra komöödia- ja tõsielusarja ristsugutise. Ozzy veedab tuuritamisest vaba aja oma abikaasa (ja manageri) Sharoni ning nende kahe lapse, Kelly ja Jacki, seltsis.
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- LunaLoveisgood
- Teadmata kadunud

Khmm, vahetevahel olen ikka juhtunud seda VH1 ja MTV pealt vaatama
. Ei oska eriti midagi muud 6elda, kui et kes iganes selle saate siis luua otsustas, tegi Osbournidele suure teene, sest juba out olev Herr Osbourn, ilukirurgiast s6ltuv Frau Osbourn, muusikamaailmas l2bilyya yritav (mis ei tule minu arvates tal kuidagi v2lja) Kelly ning juua-pidu panna armastav Jack "lahe poiss" Osbourn e. siis terve Osbournide pere ilma selle saateta oleks omadega p*tsis
(arvatavasti jooks Jack kogu nende raha maha+ kylastused ilukirurgiahaldja juurde). V2ga n6me kuid omatmoodi humoorikas on vaadata, kuidas Jack ja Kelly omavahel tylitsevad, sealjuures yxteist suguelunditeks nimetades, ja kui siis Ozzi tuleb ja oma kurikuulsa s6napaariga (F*CK OFF) neid korrale kutsuda yritab. Ei saa kyll aru, mix peax keegi tahtma oma perekonda globaalselt h2biv22ristada, kuid eks siis raha nimel tehakse k6ike...
Legalize IT!
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

mulle väga meeldib see sari, olen teda mtv pealt suht sageli vaadanud.
osbournid on üldse sellised lahedad sellid, kuid mitte just päris normaalsed, aga ikkagi .. on vähemasti mida vaadata...
nalja seal saab.. näiteks kui nad sinki naabri akendesse loopisid või midagi sellist ja toredad koerad on neil kaa

osbournid on üldse sellised lahedad sellid, kuid mitte just päris normaalsed, aga ikkagi .. on vähemasti mida vaadata...
nalja seal saab.. näiteks kui nad sinki naabri akendesse loopisid või midagi sellist ja toredad koerad on neil kaa
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

- lostinthemist
- Ristiisa

Ma vaatasin 1 korra ja rohkem pole soovi seda näha. Osbourned on kõik totaalselt segased, perekonna asi vist
Mina ei tahaks, et mul selline pere oleks, kes igal võimalusel üksteist sõimab ja ma ei leia, et kellegi teise sellist peret ka hea vaadata oleks, aga edu neile selle hea raha teenimisega, mis selle seriaali eest laekub.
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"