Kuulnud uurija Kerry (Dina Meyer) surmast, asuvad kogenud FBI uurijad Strahm (Patterson) ja Perez (Karkanis) kokku panema nüüdseks surnud Jigsaw' ja tolle õpilase Amanda viimase korraldatud mängu sündmuspaigal toimunut. Samal ajal on aga käimas pealtnäha surematu Jigsaw uus mäng, kus SWAT-meeskonna pealik Rigg peab üle elama hulga surmavaid lõkse, et päästa oma vana sõber.
Arvan, et sellest tuleb nõrgim osa, Leigh Whannell ja James Wan isegi ei osale selles projektis ning isegi nemad ütlesid, et nende arust on seeria läbi.
Indeed. Kahju hakkab neist idiootidest, kes arvasid, et tänu Whannelli-Wani poolt korraldatud triloogiale saaks teha ka veel ühe sissetoova järje, ma arvan, et paljud ei tahaks seda nähagi, kui vanad tegijad platsis ei oleks. Ma tõesti lootsin, et see seeria sulgub triloogiana, aga näedsa, lambad platsis, kellel muid ideid peale järgede vorpimise pole. Ma loodan, et IMDb lehe Cast Listis kükitav Jessica Alba on mingi nonsens. Ja "Scary Movie 5" kah, duh, lõpetage juba!
Ei poolda samuti seda neljandat osa. Kui Jessica Alba oleks, saaks kül pulli tegelt ju. Kuid arvan, et enamus läheb ikkagi seda vaatama, sest arvavad, et sellest tuleb midagi head...
Neljas "Saag"? Noh, kui kedagi mu arvamus huvitab, siis see peaks küll olema täielik läbikukkumine. Kas siis kolmest osast ei piisa juba? No ausõna, viimane aeg midagi uut välja mõelda! Ainus järg, mida ma ootan on "Laskumise" teine osa ;)
Ma ei usu, et viies osa tuleb, kui nüüd järgmine läbi kukub, mida ma vaikselt kahtlustan. Kuigi kolmas oli parem, kui teine, siis ma ikkagi ei usu, et nad suudaksid paremat teha.