Kaks erinevate tegelaste ja kõige muuga filmi, kuigi sisu jääb samaks. Tormatakse noortekambaga ühele tüübile tüdrukut võitma ja sellepärast tehakse pikad reisid. Ma olen kindel, et "Euroretk" on "Seksretk"-ega seotud, vähemalt on idee sealt võetud. Muidugi järjega tegu pole, aga ise kutsun ka "Seksretke" selle filmi esimeseks osaks mõnikord.
Film ise on ülinaljakas, olen näinud viis korda vähemalt ja iga kord naersin nii et kõht kõveras. Komöödiatest üks väheseid, mis ikka nii palju ja sealjuures hästi naljatab! 9/10
Noortekomöödiatest kindel lemmik hoolimata sellest, et minu maitse comedy suhtes pigem satiiri poole kaldub. Naljakaid olukordi jätkub, tegelased väga toredad ja naerda saab igatahes kõvasti. Tal on muidugi väärtust vaid meelelahutusena, aga võimalusest vaadata ära ei ütle.
Polnud paha. Küll kaugemale minev kui näiteks "Road Trip", aga samas leidus tas ka rohkem naljakaid kohti. Peategelased olid meeldivad, tuntud nägusi leidus, sündmustes oli kah piisavalt muutusi. Igaks olukorraks küll ei sobi, aga semudega koos võiks küll iga kell vaadata. 6/10
Üks ütlus filmist: "Europe is officially the worst country in the world!" Ma ei saa! See on nii ameeriklase moodi öeldud. Loodan, et siin praegu ameeriklasi pole
Kas te panite tähele, et nende 2 hollandi tüübi nimed, kes Wandersexxxis töötasid olid Hans ja Gruber? Nagu Hans Gruber filmist Visa Hing. Ma hakkasin kõva häälega naerma. See ei pidand arvatavasti mingi hull nali olema, aga minu jaoks oli
No nii olen sellest filmist väga palju kuulnud. Sõbrad on alailma seda kiitnud ja isegi eesti kanalitel on see korra jooksnud. Täna lõpuks sain ka selle ära vaadatud. Tõsiselt hea komöödia. Naerda sai ikka väga kõvasti. Noortekomöödiatest kindel lemmik. Hindeks annan maksimumi.
Tavalisest noortekomöödiast palju parem.Oli palju naerma ajavaid kohti.Seda filmi võiks vaadata peaaegu iga hetk.Hea film kuigi midagi jäi natuke puudu.Hinne on üheksa ja kümne vahel sellepärast panen