Peidus pinna all
What Lies Beneath
Teadlane Norman Spencer (Harrison Ford) on mures enda pensionipõlve pidava naise Claire-e (Michelle Pfeiffer) pärast, kes aasta aja eest elas üle raske autoavarii. Peale tütre Caitlin-i saatmist Kolledžisse hakkab Claire kuulma ning nägema jubedaid asju nende maja kõrval asuvast järve äärest. Tal tekib kahtlus, et nende kodus kummitab. Psühhiaater soovitab tal vaimudega kontakt luua ning seeläbi enda hirmudest üle saada.
Täielikku tutvustust loe siit.
Peidus pinna all
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Jäi ikka alla keskmise. Algus oli päris huvitav, aga siis läks üpris etteaimatavaks ja igavaks. Lõputwist oli täitsa tore, aga ikkagi suudeti võitlus põhikurjamiga pooletunniseks venitada. Üllatav, et tegu on Zemeckise filmiga, sest hoolimata Fordi-Pfeifferi vahelisest keemiast, ei saa seda näiteks "White Noise"-iga võrreldagi.
4/10
4/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
T6si, pikaks oli film venitatud, kuid stoori iseenesest oli minu arvates hea. Kuigi mulle muidu Ford eriti ei meeldi, siis siin filmis oli ta minu arvates isegi vaadatav. Midagi muud ei oska 6elda, kui v2ga m6nus p6nevik, mida vaadates, v2hemalt minul, oli v2ike pinge kogu aeg sees. 6/10 minu poolt
Legalize IT!
Re: Peidus pinna all
Kui nüüd tagant järele analüüsida filmi, siis oli hea film, kui ma seda filmi vaatasin, siis mulle peale kurjategija teada saamist enam film ei meeldinud, aga nüüd üritan olla objektiivsem ning filmi hinnang on tõusnud.
Eriti konkreetselt enam filmi ei mäleta, aga mäletan mida uuris naine ja kes osutus lõpuks kurjategijaks.
Hindeks annan 7/10.
Eriti konkreetselt enam filmi ei mäleta, aga mäletan mida uuris naine ja kes osutus lõpuks kurjategijaks.
Hindeks annan 7/10.