"Taevane Kuningriik" on eepiline seiklus tavalisest mehest (Orlando Bloom), kes leiab ennast paisatuna aastakümne pikkusesse sõtta. Võõrana, võõral maal teenib ta sealset kuningat, langeb keelatud armastusse kuningannaga ja tõuseb rüütelkonda. Ta peab kaitsma Jeruusalemma inimesi ülekaaluliste vägede eest, püüdes saavutada samal ajal ka rahu.
Siin on mõned klipid filmist, võetud superkinod.ee-st ja upitud oma serverisse.. Klipide vaatamiseks läheb vaja Quick Time Playerit. Klipp 1 Klipp 2 Klipp 3
Lahingustseenid on lahedad nagu ka igas teises ajaloolises seiklusfilmis. Ja jällegi oli Orlando Bloom sepp:P Film kujutab suht hästi kogu selle vaenu algust, mis kestab tänapäevani.
8/10
Last edited by Robert on 01. January 2006, 17:48, edited 1 time in total.
Suht nii ja naa, krt läägeks hakkavad minu arvates need filmid j22ma, ma m2letan aastaid tagasi ikka l2ksid huviga filmi vaatama varsti ei julgegi minna.
@d33m0n, pole Taevast Kuningriiki näinud, aga olen sinuga nõus, et viimasel ajal on eepika jamaks läinud. Peale Gladiaatorit, pole keegi suutnud miskit nii võimast ajaloolist teha. Ridley Scott isegi enam mitte
athen wrote:@d33m0n, pole Taevast Kuningriiki näinud, aga olen sinuga nõus, et viimasel ajal on eepika jamaks läinud. Peale Gladiaatorit, pole keegi suutnud miskit nii võimast ajaloolist teha. Ridley Scott isegi enam mitte
Ma olen 100 protsenti sinuga nõus,et sellised filmid käivad ainult gladiaatori ja Sõrmuste isanda varjus,midagi uut küll mitte,seda suursugusust ja võimsust napib
Film valmistas pettumuse. Arvasin, et on parem, aga igavaks kippus jääma. Võitlusstseenid on jah head, aga neid on ka vähese võitu. "Gladiaator" ja "Trooja" ning isegi "Kuningas Artur" on peajagu üle.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
huvitav kyll ... gladiaatori ja kingdom of heaveni taga on täpselt sama production team alates hr scottist tema ustavast PD'st ja DOP'ist ... kuid pilt on niivõrd erinev ... ma ei tea kas see tuleneb sellest et nad spetsiaalselt tahtsid teha kingdom of heavenist sellist määrdunud filmi ... või ma ei tea ...
igatahes gladiaator thums up, kingdom of heaven aga BAD BAD!!! (selline tunne et seda produce'is keegi euroooplane mitte hollywoody stuudio)
Vaatan, et seda filmi siin kirutakse, aga minu arust sellel filmil midagi nii suurejoonelist ei olnudki vaja. Ikkagi hea film, Bloom oli hea, lugu oli ise ja ka ajaloolisest küljest hea, nii et 7/10!
Algul ei julgenud filmi vaadata, aga alles tuli välja director's cut, mis on tava versioonist 45 minutit pikem. tärkas kohe huvi seda vaadata. Head DC-d ruulivad, loodan, et see ka.