Mina arvan ka, et sellisest filmist (ohh...poisid andke mõtteid, andke mõni relv , granaat või midagi muud mida filmis kasutada ja oletegi filmis sees) ei tule midagi korralkikku välja.
Kui lõpptulemus on teada ja kriitikud selle heaks kiitnud, siis müts maha!!!
idee filmiks
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Aga kaader-kaadri kaupa veristamist müüb ka (Hollywoodi näide on ehk "Black Hawk Down"), seega, kellel seda ideed sõjafilmi puhul õieti vaja on. Mina vaatan küll sõjafilme sõjastseenide pärast! 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
-sander- wrote:Black Hawk Downist: täiesti nüri ja mõtetu tulistamine. Film oligi üles ehitatud ainult selleks, et tappa, tappa, tappa... Kui praktiliselt terve film on mõtetu tulistamine ja pommitamine, siis jätab see film täiesti külmaks. See film sai sellega hakkama!!!
Enam ma seda naljalt ei vaata.
Aga näe, peetakse heaks.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- crackhead
- Ristiisa

-sander- wrote:Black Hawk Downist: täiesti nüri ja mõtetu tulistamine. Film oligi üles ehitatud ainult selleks, et tappa, tappa, tappa... Kui praktiliselt terve film on mõtetu tulistamine ja pommitamine, siis jätab see film täiesti külmaks. See film sai sellega hakkama!!!
Enam ma seda naljalt ei vaata.
On selge, et "Black Hawk Down" pole nii mitmekesine kui nt. "Saving Private Ryan" või "Apocalypse Now", kuid filmi mõte oligi näidata realistlikult milline üks tänapäevane lahing välja näeb, ilma kunstlike süžeedeta, nii et kui tundub eelmainitud filmide kõrval kuivana, siis nende eesmärk polnud üldse sama.