Paanikatuba
Moderator: Meeskond
Paanikatuba
Paanikatuba
Panic Room (2002)
Äsja lahutanud Meg Altman (Jodie Foster) kolib koos oma tütra Sarahga uude majja, mille eripäraks on kaitseruum hädaohu puhuks – nn Paanikatuba. Peagi on ema ja tütar sunnitud sinna tuppa põgenema, kui kolm sissemurdjat majas peituvat varandust kätte tahavad saada. Kuid kurjategijate meelehärmiks on see peidetud paanikatuppa.
Loe täielikku tutvustust siit
Panic Room (2002)
Äsja lahutanud Meg Altman (Jodie Foster) kolib koos oma tütra Sarahga uude majja, mille eripäraks on kaitseruum hädaohu puhuks – nn Paanikatuba. Peagi on ema ja tütar sunnitud sinna tuppa põgenema, kui kolm sissemurdjat majas peituvat varandust kätte tahavad saada. Kuid kurjategijate meelehärmiks on see peidetud paanikatuppa.
Loe täielikku tutvustust siit
- Spellbound
- Ristiisa

Kui võrrelda Panic Roomi Flight Planiga, siis on Fincheri foobiahõnguline teos selgelt üle kas või sellepärast, et Fincheri lavastajatöö on kohati originaalsem ja igati professionaalne, kuid Flight Planil on vaid mõned teostuslikud eripärad, mida tooks eraldi välja.
Ka Foster on Paanikatoas usutavam. Mitte, et ta ei saaks hakkama hüsteeriliste emade kehastamisega, aga Paanikatuba on juba stsenaariumi poolest usutavam kui ebakõlasid täis Lennuplaan.
Alguses ei sallinud kumbagi filmi, aga mitmekordsel vaatamisel on Paanikatuba hakanud iga vaatamisega üha rohkem meeldima, kuid Lennuplaan muutus teistkordsel vaatamisel ainult nõksu võrra paremaks, kuid üldpildis ei loeks Lennuplaani Fosteri jaoks just õnnestunud filmiks.
Paanikatuba 8/10, Lennuplaani väärtus on kahe võrra väiksem.

Ka Foster on Paanikatoas usutavam. Mitte, et ta ei saaks hakkama hüsteeriliste emade kehastamisega, aga Paanikatuba on juba stsenaariumi poolest usutavam kui ebakõlasid täis Lennuplaan.
Alguses ei sallinud kumbagi filmi, aga mitmekordsel vaatamisel on Paanikatuba hakanud iga vaatamisega üha rohkem meeldima, kuid Lennuplaan muutus teistkordsel vaatamisel ainult nõksu võrra paremaks, kuid üldpildis ei loeks Lennuplaani Fosteri jaoks just õnnestunud filmiks.
Paanikatuba 8/10, Lennuplaani väärtus on kahe võrra väiksem.

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Ootasin vähemat, kui aus olla. Paberi põhjal olen seda tüüpi filme ikka päris palju näinud...
Kui Foster ja Stewart majja kolisid, ei saanud ma enam pilku ekraanilt lahti.
Kõige muljetavaldavam oli minu jaoks Dwight Yoakam, kellest ma suurt midagi ei teadnud.
Kui Foster ja Stewart majja kolisid, ei saanud ma enam pilku ekraanilt lahti.
Kõige muljetavaldavam oli minu jaoks Dwight Yoakam, kellest ma suurt midagi ei teadnud.
Spoiler :
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Jodie Foster on mulle alati meeldinud.
Hea põnev film, kuigi minu jaoks natuke liiga verine (ehk siis asjatu verevalamine). Kenasti mängiti kaks kurikaela sedasi, et neile kaasa ei tundnud, Whitakeri karakterile lisati aga piisavalt sümpaatseid jooni, et lõpus hakkas isegi kahju. Nojah.. kõik lendas tuulde.
Kristen Stewart, once an emo always an emo? Tütar oli armas tegelinski, kuigi esimese hooga vaatasin, et poiss.
Hea põnev film, kuigi minu jaoks natuke liiga verine (ehk siis asjatu verevalamine). Kenasti mängiti kaks kurikaela sedasi, et neile kaasa ei tundnud, Whitakeri karakterile lisati aga piisavalt sümpaatseid jooni, et lõpus hakkas isegi kahju. Nojah.. kõik lendas tuulde.
Kristen Stewart, once an emo always an emo? Tütar oli armas tegelinski, kuigi esimese hooga vaatasin, et poiss.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Re: Paanikatuba
Põnev, koguaeg oli tunne, et mis nüüd hakkab juhtuma?!
Jodie Foster on hea näitlejanna, K.Stewart on samasugune nagu Videvikus.. J.Leto oli väga super, ta mu lemmiknäitleja ka.
Jodie Foster on hea näitlejanna, K.Stewart on samasugune nagu Videvikus.. J.Leto oli väga super, ta mu lemmiknäitleja ka.
Üllatavalt hea film. Ja mitte ainult sellepärast, et ootasin midagi keskpärast, vaid tegu oli suurepärase filmiga ka üldiselt. Kristen Stewart mängis väga hästi, tegi tõenäoliselt parema soorituse kui Twilighti saagas. Pinget hoiti terve filmi vältel väga tugevalt üleval ja igav... no igav küll kordagi ei hakanud, ehkki film on keskmisest natuke pikem.
Hinne siis... no jah, kümmet ma sellele siiski panna ei suuda, aga 9.5/10 tuleb kerge käega ära.
Spoiler :
Seda filmi vaadates, ei arvaks, et lavastajaks oli David Fincher, ei olnud temale tüüpilist tõsidust ja süngust, mille tõttu mulle see film ka meeldis.
Film oli koguaeg põnev ja üllatav.
Hindeks 8/10.
Film oli koguaeg põnev ja üllatav.
Hindeks 8/10.