Pean vastama, et Lord of the Rings on minu arvates parim. Pidurdasin kõvasti selle filmi vaatamisega, kuna mulle ei meeldi massipsühhoos. Filmi ära vaadanud, leian et see on tõesti film, mis võis inimesed hulluks ajada.
No kõige meeldejäävamad on vast ikka LOTR ja Matrix, kuid vastupidiselt LOTR-ile oli Matrixi viimane osa puha pask.
To rezpekt: Seda Indiana Jones'i asja öeldi juba 10 aastat tagasi kah. Ma olen suht kindel, et kui see valmis tehtakse, siis peab Harrison Ford olema võtete ajal ratastoolis ja tilgutite all.
Kaido wrote:Ilmselt tuleb ka "Kariibi mere piraatidest" hea triloogia
Sellest ei tule kahjuks triloogiat. Neil pidavat juba neljanda ja ka viienda osa ideed olemas olema. Ise omalt poolt lisaksin ka: * "Kapsapea, Tagasi Euroopasse, Saamueli internett" triloogia * "Kevade, Suvi, Sügis" triloogia. Kuigi viimane neist oli küllaltki crap film teevad esimesed kaks osa selle tasa.
Ma ei suuda ära oodata, millal need triloogiad täielikult ja restaureeritult DVD'dele jõuavad. Täna sai just ostetud "Sõda, Kapsapea, Kevadine Kärbes" DVD. Detsembris tuleb aga restaureeritud "Kevade" sahtlisse pista. ;)
see on Porgand!, Teatriporgand, ja vist tuleb nüüd...Porgand suvitab? oli vä. kuigi jah kolmas pole veel valmis nii et veel pole triloogia, ja võibolla tuleb neid veel.
Ise olen "Sõrmuste isanda" triloogia poolt. Sügisel sai ka ostetud LOTR Limited Edition 3 DVD kollektsiooni (kõik 3 filmi DVDde peal, esimesel plaadil film [kino versioon ja täiendatud] ja teisel plaadil filmi tegemine [pikkus umbes 1h ja 30min], ja mõlemad plaadid ikka eesti keelsete subtiitritega ). Pilt