Erinevalt mõnest pole ma vaevun seda eriaali isegi tervet saadet ära vaatama. Tundub samasugune naistekas nagu seks ja linn. Tülgastus tuleb peale ja panen teleka teisele kanalile või kinni.
Sepateus wrote:Erinevalt mõnest pole ma vaevun seda eriaali isegi tervet saadet ära vaatama. Tundub samasugune naistekas nagu seks ja linn. Tülgastus tuleb peale ja panen teleka teisele kanalile või kinni.
see on seriaal,millest on meestel palju õppida. mehed on šovinistidest sead.enamus neist ka lollid ja harimatud vaimses mõttes.täis kompleksse nagu väiksed lapsed,peites end macholiku ja ülbe käitumise taha.
V kirjutas: see on seriaal,millest on meestel palju õppida. mehed on šovinistidest sead.enamus neist ka lollid ja harimatud vaimses mõttes.täis kompleksse nagu väiksed lapsed,peites end macholiku ja ülbe käitumise taha.
Äitähh V huvitava kokkuvõtte eest, kuid ei tunne end puudutatuna ning leian, et ma ei pea vahtima mingit naistekat, et aru saada kui šovinistlik siga just mees on.
Ma arvan, et ta teab ja ei mõelnud seda Osa mehi tunduvad külmad ja harimatud, kuid ma ei ütleks, et naised selles suhtes paremad oleksid. Üks nende/meie peapuudusid on liigne tundelisus ja võimetus asjadele kaine pilguga vaadata. Mõlemal omad head ja vead.
Väga hea sari. Kavatsen osta ka esimese ja teise hooaja DVDd. Ameerikas on teine hooaeg ammu juba müügil. ;) Ainuke asi, millest ma aru ei saa, on see et kuidas Susan raha teenib. Tal meest ei ole ja ise kah ei käi tööl. Ega ta kunstnik ei ole? Eestis on esimese osa DVDd müügil.
1 hooaeg oli päris hea, algul mind häiri see peale lugeja Mary Alice, aga pärast juba sain aru et väga hea et ta ikka peale loeb nüüd on juba 2 hooaeg ja järjest põnevamaks on läinud, ma ikka ootan iga nädal esmaspäev õhtut:D aga äge on see et alati toimub midagi huvitavat, ma polegi vist ühtegi igavat osa näinud
"Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."