Edward Käärkäsi

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Tänan, Reinuvader. Väga ilus kommentaar, mis tabas täpselt filme hinge.

Ainus asi, mis mind selle filmi puhul natuke häiris oli see 80ndate maigulisus. Tänapäeval (ja tänapäeva tehnika, eriefektidega) saaks sellest lihtsalt täieliku meistriteose. Ja ma lihtsalt ei suuda jätta kiitmata Edwardi karakterit. Kui mulle langeks osaks selline õnn, et leiaksin sellise inimese, siis hoiaksin teda küll kümne küünega kinni. Maailm oleks imeline paik, kui kõik sellised oleksid...
See film tekitas väga erilise tunde ja ma ei saanud jätta Edwardit jäädvustamata. Nii et mul ripub joonistus temast (portree) mitu kuud juba seinal, iga päev näha...
barbara novak
Batman alustab
Batman alustab

Post by barbara novak »

Reinuvader Rebane wrote:ainult ühte asja ma ei mõista.
vaadake.
küpsised lähvad ahju. küpsised tulevad välja. aga nad läksid ahju koos neid ümbritseva üleliigse tainaga. kuhu see tainas kadus?

Need on need nurgad, mille elu maha lihvib - ju ajahambad söövad need ära... :D
Mannavaht
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Mannavaht »

Miks seda filmi üldse ei näidata? Muudkui korratakse mingeid nõmedaid filme, aga seda ei ole nii ammu näidatud. Kanal 2 vist kunagi näitas seda filmi üldse. Ma olin vist...8 või 9. Jiisas :? ! Ma tahan seda uuesti näha! Ei. Peab end poodi vedama ja seda otsima.

Isegi mu emal läks paariks päevaks tuju täiesti ära kui ta seda esimest korda nägi. Nii kurbi ja ilusaid filme tehakse harva.
kathyy
Batman alustab
Batman alustab

Post by kathyy »

Mannavaht wrote:Miks seda filmi üldse ei näidata? Muudkui korratakse mingeid nõmedaid filme, aga seda ei ole nii ammu näidatud. Kanal 2 vist kunagi näitas seda filmi üldse. Ma olin vist...8 või 9. Jiisas :? ! Ma tahan seda uuesti näha! Ei. Peab end poodi vedama ja seda otsima.

Isegi mu emal läks paariks päevaks tuju täiesti ära kui ta seda esimest korda nägi. Nii kurbi ja ilusaid filme tehakse harva.

ma nõustun sinuga täielikult, ja MIKS seda filmi tõesti ei näidata :shokeeritud: ja poes seda ka ei müüda võiks ju laenutada aga ma arvan nagu et sel pole mõtet eriti.... aga....see on jah tõesti hea film :))
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

poes seda ka ei müüda

Müüakse ju küll! Otsi hoolikamalt!
kathyy
Batman alustab
Batman alustab

Post by kathyy »

Peata Ratsanik wrote:
poes seda ka ei müüda

Müüakse ju küll! Otsi hoolikamalt!

hei... kuidas seda müüdakse kui ma pole seda veel leidnud... äkki ütleks keegi kust seda tartust leiab :D mul oleks väga hea meel...
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

Post by Peata Ratsanik »

kust seda tartust leiab

Tartu seisuga ma küll kursis ei ole :(
Aga julgen pakkuda, et tartu kaubamajas on seda müügil, ehk?
Tallinnas on küll Kaubamajas ja Viru keskuse poes olen näinud seda.
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Suurepärane film. Tim Burton on mulle järjest rohkem meeldima hakanud. Filmil on selline mõnus fantaasialik aura nagu kõikidel ta filmidel. Omapärased väikelinnad jne. Filmi algus oli üpris lõbus, aga teine pool läks juba üpris kurvaks. Üldiselt oligi film väga melanhooliline. 10/10
Gatito
Batman alustab
Batman alustab

Post by Gatito »

Hästi armas ja kurb film. Kui Johnny Depp ja Tim Burton koos töötavad, siis ei saagi midagi halba välja tulla.
mulle meeldisid ka need pastelsetes toonides majad :)
10/10
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Cochrane »

Objektiivselt võttes hea, välja näeb suht kena, kuid pole lihtsalt minu maitse järgi film.
5/10
sasa
Batman alustab
Batman alustab

Post by sasa »

Supppppppppper 10/10
Hello sunshine , the earth says HELLO!
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

Kindlasti meenutab lapsepõlve kuidas sai seda suvilas vaadata kui enda korteris oli remont. Lähiajal peaks ette võtma ja veidi meenutama.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Edward Käärkäsi

Post by Rasmus »

Mis ma ikka oskan öelda. Tõsiselt hea film, kuid Deppi ja Burtoni puhul pole see üllatus.

Ei muud kui 10/10.
Pixie
gatehead
gatehead

Re: Edward Käärkäsi

Post by Pixie »

Mõnusalt kummalise stiiliga film, just tänu muusikale ning linna(rahva) värvilisusele. Leidus mitmeid mõtlemapanevaid situatsioone. Edward on üks huvitavamaid tegelasi; Depp oli rollis suurepärane ja väheste sõnade kasutamine tuli pigem kasuks. Lugesin, et filmi jooksul ütles Edward kokku 169 sõna, aga sedagi tundub olevat rohkem kui mäletan. :P Täispunkte ei pane, kuna oma headusest hoolimata ei suutnud mind niiväga liigutada. 8/10
Post Reply