Edward Käärkäsi
Moderator: Meeskond
Tänan, Reinuvader. Väga ilus kommentaar, mis tabas täpselt filme hinge.
Ainus asi, mis mind selle filmi puhul natuke häiris oli see 80ndate maigulisus. Tänapäeval (ja tänapäeva tehnika, eriefektidega) saaks sellest lihtsalt täieliku meistriteose. Ja ma lihtsalt ei suuda jätta kiitmata Edwardi karakterit. Kui mulle langeks osaks selline õnn, et leiaksin sellise inimese, siis hoiaksin teda küll kümne küünega kinni. Maailm oleks imeline paik, kui kõik sellised oleksid...
See film tekitas väga erilise tunde ja ma ei saanud jätta Edwardit jäädvustamata. Nii et mul ripub joonistus temast (portree) mitu kuud juba seinal, iga päev näha...
Ainus asi, mis mind selle filmi puhul natuke häiris oli see 80ndate maigulisus. Tänapäeval (ja tänapäeva tehnika, eriefektidega) saaks sellest lihtsalt täieliku meistriteose. Ja ma lihtsalt ei suuda jätta kiitmata Edwardi karakterit. Kui mulle langeks osaks selline õnn, et leiaksin sellise inimese, siis hoiaksin teda küll kümne küünega kinni. Maailm oleks imeline paik, kui kõik sellised oleksid...
See film tekitas väga erilise tunde ja ma ei saanud jätta Edwardit jäädvustamata. Nii et mul ripub joonistus temast (portree) mitu kuud juba seinal, iga päev näha...
- barbara novak
- Batman alustab

Miks seda filmi üldse ei näidata? Muudkui korratakse mingeid nõmedaid filme, aga seda ei ole nii ammu näidatud. Kanal 2 vist kunagi näitas seda filmi üldse. Ma olin vist...8 või 9. Jiisas
! Ma tahan seda uuesti näha! Ei. Peab end poodi vedama ja seda otsima.
Isegi mu emal läks paariks päevaks tuju täiesti ära kui ta seda esimest korda nägi. Nii kurbi ja ilusaid filme tehakse harva.
Isegi mu emal läks paariks päevaks tuju täiesti ära kui ta seda esimest korda nägi. Nii kurbi ja ilusaid filme tehakse harva.
Mannavaht wrote:Miks seda filmi üldse ei näidata? Muudkui korratakse mingeid nõmedaid filme, aga seda ei ole nii ammu näidatud. Kanal 2 vist kunagi näitas seda filmi üldse. Ma olin vist...8 või 9. Jiisas! Ma tahan seda uuesti näha! Ei. Peab end poodi vedama ja seda otsima.
ma nõustun sinuga täielikult, ja MIKS seda filmi tõesti ei näidata
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Re: Edward Käärkäsi
Mis ma ikka oskan öelda. Tõsiselt hea film, kuid Deppi ja Burtoni puhul pole see üllatus.
Ei muud kui 10/10.
Ei muud kui 10/10.
Re: Edward Käärkäsi
Mõnusalt kummalise stiiliga film, just tänu muusikale ning linna(rahva) värvilisusele. Leidus mitmeid mõtlemapanevaid situatsioone. Edward on üks huvitavamaid tegelasi; Depp oli rollis suurepärane ja väheste sõnade kasutamine tuli pigem kasuks. Lugesin, et filmi jooksul ütles Edward kokku 169 sõna, aga sedagi tundub olevat rohkem kui mäletan.
Täispunkte ei pane, kuna oma headusest hoolimata ei suutnud mind niiväga liigutada. 8/10