Kapten ja komandör: Retk maailma äärele
Moderator: Meeskond
Master and Commander: The Far Side of the World (2003)
Kapten Jack Aubrey (Russell Crowe) on laeva "Surprise" kapten. Üks kena päev aga juhtub nii, et laeva ründab nendest peajagu võimsam prantuse laev. Selle tulemusena saab viga suur osa meeskonnast ja ka laev saab päris tublisti kannatada.
Jack asub aga vastast jälitama läbi metsikute tormide, üle kahe ookeani, et maksta vaenlasele kätte.
Koos temaga on laeval ka Stephen Maturin (Paul Bettany), kes on loodusteadlane ja Jacki suur sõber.
Loe täielikku tutvustust siit
Master and Commander: The Far Side of the World (2003)
Kapten Jack Aubrey (Russell Crowe) on laeva "Surprise" kapten. Üks kena päev aga juhtub nii, et laeva ründab nendest peajagu võimsam prantuse laev. Selle tulemusena saab viga suur osa meeskonnast ja ka laev saab päris tublisti kannatada.
Jack asub aga vastast jälitama läbi metsikute tormide, üle kahe ookeani, et maksta vaenlasele kätte.
Koos temaga on laeval ka Stephen Maturin (Paul Bettany), kes on loodusteadlane ja Jacki suur sõber.
Loe täielikku tutvustust siit
Üks väga hea film. Annab ülimalt hästi ajaloo hõngu edasi ja merelahingud on ka viimase peal. Omab ka suurt sentimentaalset väärtus. Tegelikult on ju lugu ikkagi rohkem 2 mehe sõprusest kui suurejoonelistest lahingutest. Lõpp minu arvates üks parimaid. See annab kogu filmile postiivse järel-maitse kuidas Jack Aubrey (Russell Crowe) ütleb Stephen Maturinilie (Paul Bettany)
Capt. Jack Aubrey: Well, Stephen... the bird's flightless?
Dr. Stephen Maturin: Yes.
Capt. Jack Aubrey: It's not going anywhere.
Soovitan seda filmi, siiralt soovitan
Capt. Jack Aubrey: Well, Stephen... the bird's flightless?
Dr. Stephen Maturin: Yes.
Capt. Jack Aubrey: It's not going anywhere.
Soovitan seda filmi, siiralt soovitan
Superhea film. Näitlejate poolt väga head osatäitmised. Kahjuks tänapäeval eriti selliseid mõnusaid merefilme ei tehta. Mulle kohe meeldivad need ilusad laevad, mis vanasti olid
Seiklusrikas ja samas ka omamoodi muhe film. Kuigi mulle pole seiklusfilmid- ega romaanid kunagi sümpatiseerinud, olen ma peale mõne sellest zanrist filmi nägemist avastanud, et seiklusfilmid võivad olla väga head. Mulle samuti lõpp meeldis
Kui rääkida negatiivsetest külgedest, siis ehk tõesti pisut üksluine, kuid see ei häirinud.
Seiklusrikas ja samas ka omamoodi muhe film. Kuigi mulle pole seiklusfilmid- ega romaanid kunagi sümpatiseerinud, olen ma peale mõne sellest zanrist filmi nägemist avastanud, et seiklusfilmid võivad olla väga head. Mulle samuti lõpp meeldis
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

-
V For Vendetta
- Teadmata kadunud