Isiklikud tulevikuplaanid
Moderator: Meeskond
olen mõelnud ja kuulnud palju välismaal töötamisest ja elamisest. Mõned kuud. Raadiost kuulsin aafrika kohta midagi ja täitsa huvitas, aga pole jõudnud netist uurida neid projekte ja asju.
Aga tegelt väike selline plaan oleks käia oma nimelises linnas. Jep, Taanis on linn mille nimeks on minu ees- ja perekonnanimi. Täitsa huvitav juhus kuidas ma sellest teada sain. Võrru tuli sel aastal uus linnaliini buss, millel ees seal üleval kus marsruut on, on hoopis mu nimi, ja siis ma mõtlesin, et see on mingi linna nimi ja uurisin välja, et taanis on mu nimeline linn. Hämmastav. Kindlasti tahaks seal käia.
Aga tegelt väike selline plaan oleks käia oma nimelises linnas. Jep, Taanis on linn mille nimeks on minu ees- ja perekonnanimi. Täitsa huvitav juhus kuidas ma sellest teada sain. Võrru tuli sel aastal uus linnaliini buss, millel ees seal üleval kus marsruut on, on hoopis mu nimi, ja siis ma mõtlesin, et see on mingi linna nimi ja uurisin välja, et taanis on mu nimeline linn. Hämmastav. Kindlasti tahaks seal käia.
Ma tahax kunagi ameerikas ära käia..ja arvatavasti seal töödata..
muidu mul iga aasta need ametid kellex ma tahan saada vahetuvad..
olen tahtnud saada nt näitlejaks, tantsu(hip-hop) õpetajaks, lihtsalt mingiks aine õpetajaks, juuksuriks,kosmeetikuks, advokaadiks,rannavalvuriks,kriminalistiks ja igast verki veel..nüüd on suht kindel soov minna mendiks...või siis ikkagi näitlejaks..aga eks paistab mis tulevik toob.
muidu mul iga aasta need ametid kellex ma tahan saada vahetuvad..
olen tahtnud saada nt näitlejaks, tantsu(hip-hop) õpetajaks, lihtsalt mingiks aine õpetajaks, juuksuriks,kosmeetikuks, advokaadiks,rannavalvuriks,kriminalistiks ja igast verki veel..nüüd on suht kindel soov minna mendiks...või siis ikkagi näitlejaks..aga eks paistab mis tulevik toob.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Priit wrote:Ei, mitte seepärast. Mulle meeldib lihtsalt see riik ja pilukad on vinged. Kultuur ja ajalugu ona ka huvitav, keelt tahaks ka osata. Naiseks tahaks ka pilukat tegelt...
Pilukad?? No jah...eks see näitab ka teatud suhtumist vms. Ma tahaks ka Aafrikas elada, sest neegrid on nii vinged. Vabandust norimise pärast.
Ise just paar päeva tagasi mõtlesin, et tahaks Hiinas/Jaapanis käia kunagi - väga huvitavad riigid.
- Ralf
- love <3
Robert wrote:Kitano ja Nakata?
Takeshi Kitano ja Hideo Nakata.
Enda osas olen suhteliselt aru saanud, et rutiin istub kõige paremini. Seega, enam-vähem korralikku palka toov kontoritöö ja õhtud, mis mööduvad telekat vaadates.
("Office Space")
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora