Potteri võtete ajaks suleti Londoni metroo
Moderator: Meeskond
Londoni metroojaam pandi esmaspäeval kinni, et saaks teha filmivõtteid Harry Potteri ekraniseeringule.
Westminsteri jaam oli terve päeva suletud ning turistid ja linnakodanikud pidid leidma muu liikumistee, teatab BBC.
Inimestel ei lubatud võtteplatsi isegi mitte kaugelt piiluda.
T?ielikku uudist loe siit
Londoni metroojaam pandi esmaspäeval kinni, et saaks teha filmivõtteid Harry Potteri ekraniseeringule.
Westminsteri jaam oli terve päeva suletud ning turistid ja linnakodanikud pidid leidma muu liikumistee, teatab BBC.
Inimestel ei lubatud võtteplatsi isegi mitte kaugelt piiluda.
T?ielikku uudist loe siit
V wrote:aga miks?Priit wrote:Mihkel wrote:Mul on nendest Harry Potteri filmidest/raamatutest juba kõrini. Võiksid oma raha mujale panna, kui mingi poisi peale kes võlukepikesega vehib..
Seconded. Ma jälestan teda.
Ei meeldi ta karakter, välimus ja terve see maailm.
There was a HOLE here. It's gone now.
Ma arvan, et "Harry Potteriga" on see tüüpiline värk, et kui muidu inimesed peavadki seda normaalseks, siis kui sellest nii palju "jahutakse" ja järjest uusi osi tehakse, viskab kopa ette. Mul mitte. Olen näinud vaid kaht osa, pole just väga huvitanud, aga ei häiri ka see populaarsus.
Olen isegi ühe raamatu läbi lugenud, suvel vist. Alustasin ja oli (väga) põnev ja kaasakiskuv, nii et lugesin ka lõpuni. Ma ei pea küll seda sugugi halvaks raamatuks. Lihtsalt ma arvan, et see on parim vanusele 10-14, umbes. Pmts. lasteraamat ja sellena väga hea.
Olen isegi ühe raamatu läbi lugenud, suvel vist. Alustasin ja oli (väga) põnev ja kaasakiskuv, nii et lugesin ka lõpuni. Ma ei pea küll seda sugugi halvaks raamatuks. Lihtsalt ma arvan, et see on parim vanusele 10-14, umbes. Pmts. lasteraamat ja sellena väga hea.
-
Chras
- Registreerimata kasutaja

V wrote:tegelt sellest keegi ei jahu...peale inimeste endi,sest see neile meeldib ja nad ootavad aina uusi osasid.Weirdo wrote:Ma arvan, et "Harry Potteriga" on see tüüpiline värk, et kui muidu inimesed peavadki seda normaalseks, siis kui sellest nii palju "jahutakse" ja järjest uusi osi tehakse, viskab kopa ette. Mul mitte. Olen näinud vaid kaht osa, pole just väga huvitanud, aga ei häiri ka see populaarsus.
raamatuid 7,seega ka 7 filmi.
V Ära ole selles nii kindel... isegi 4 osast taheti teha 2 osa...ei ole ju välistatud et nt. 6 osast tehakse 2 osa...