Reet Linna tantsud said läbi
Seekordsed väljalangejad saatest Tantsud tähtedega on Reet Linna ja Eduard Korotin.
Linna ei võta saatest väljalangemist enda sõnul kuigi suure traagikaga. Väga hea tunne on, ütleb ta SL Õhtulehele.
Reet loodab aga, et suutis ka keskealisi daame nii palju mõjutada, et nad julgevad tantsida. Tema arvates on tantsuga pealegi lihtsam kaalust alla võtta kui muud moodi.
üriilt kõige rohkem hääli saanud Gerli Padar paljastab ka oma edu saladuse: see on tema tantsupartner Martin Parmas.
T?ielikku uudist loe siit
Reet Linna tantsud said läbi
Moderator: Meeskond
Irw..irw..irw...
Kui nüüd otse välja öelda, siis on Linna minu meelest lihtsalt üks tobe mutt! See kirja saatmine oli veel eriti võimas..."Ärapanijas" loeti seda kirja vaimukalt ette
Linna on just see osaleja, kes kõige rohkem ähmis on ja hakkab siin mingit poliitikat taga ajama. Ja nüüd ütleb, et ei võta kaotust üldse traagikaga..irw.
Minu meelest oli kõige lahedam Korotini kommentaar Linna kohta esimeses osas ja lisaks veel see näoilme "Aga...ta räägib palju..."
Täitsa õigus.
Kui nüüd otse välja öelda, siis on Linna minu meelest lihtsalt üks tobe mutt! See kirja saatmine oli veel eriti võimas..."Ärapanijas" loeti seda kirja vaimukalt ette
Minu meelest oli kõige lahedam Korotini kommentaar Linna kohta esimeses osas ja lisaks veel see näoilme "Aga...ta räägib palju..."