Õnneseen Slevin
Moderator: Meeskond
Õnneseen Slevin
Õnneseen Slevin
Lucky Number Slevin
Slevin (Josh Hartnett) on tavaline New Yorgi noormees, kes satub kogemata linna kahe suurima maffiabossi Rabi (Ben Kingsley) ja Bossi (Morgan Freeman) verise arveteklaarimise vahele. Kui mängu tulevad veel uurija Brikowski (Stanley Tucci), ning kurikuulus palgamõrvar Goodkat (Bruce Willis), ei jää Slevinil muud üle loota vaid iseenda kavalusele, et sellest supist eluga pääseda.
Täielikku tutvustust loe siit.
Lucky Number Slevin
Slevin (Josh Hartnett) on tavaline New Yorgi noormees, kes satub kogemata linna kahe suurima maffiabossi Rabi (Ben Kingsley) ja Bossi (Morgan Freeman) verise arveteklaarimise vahele. Kui mängu tulevad veel uurija Brikowski (Stanley Tucci), ning kurikuulus palgamõrvar Goodkat (Bruce Willis), ei jää Slevinil muud üle loota vaid iseenda kavalusele, et sellest supist eluga pääseda.
Täielikku tutvustust loe siit.
- Ralf
- love <3
V wrote:tõsi...1 väga hea film.kosmosesse ta vist kahjuks ei jõuagi.Robert wrote:Wow, nii head filmi pole ammu näinud. Esiteks head näitlejad ja teiseks ülihea stoori. Alles täiesti filmi lõpus saab asjast aru ja ka algus makes sense. Pluss, mulle sellised kättemaksu filmid meeldivad.
9/10.
Ah, ei tea midagi. Süstikute ja muu sarnase tehnikaga tehakse tänapäeval märkimisväärseid edusamme.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Väga hea põnevusfilm,kus on märkimisväärsed näitlejad ja ettearvamatud süžeepöördes.
Filmi sisu on minu jaoks huvitav ja kaasakiskuv, ja väga nauditav on vaadata filmi kus näitlejad on vägagi tasemel,nagu ka siin filmis oli(Tooks esile Morgan Freeman'i,Sir Ben Kingsley ja Bruce Willise).
Film on põnev ja kaasakiskuv,actionit on parajalt,nalja saab ka ja näitlejad kuuluvad ühe oma ala parimate hulka,siis mida veel ühelt põnevikult tahta.
9/10
Filmi sisu on minu jaoks huvitav ja kaasakiskuv, ja väga nauditav on vaadata filmi kus näitlejad on vägagi tasemel,nagu ka siin filmis oli(Tooks esile Morgan Freeman'i,Sir Ben Kingsley ja Bruce Willise).
Film on põnev ja kaasakiskuv,actionit on parajalt,nalja saab ka ja näitlejad kuuluvad ühe oma ala parimate hulka,siis mida veel ühelt põnevikult tahta.
9/10
T6esti vapustav! Mulle v2ga meeldivad sellised p6nevusfilmid milles natuke sygavam m6te ning twistid sees. Mainin ka 2ra, et n2itlejat66 oli super. Isegi v2ga h2sti, kuid mitte yllatavalt(tunnetades temas suurt potensiaali juba varem), m2ngis Hartnett oma rolli. V2ga meeldiv oli n2ha ka Freemani ning Willist. Kindasti yx paremaid p6nevikke, mida yldse n2inud olen. V6in ka julgelt 9/10 anda.
Legalize IT!
Polnud just minu jaoks lemmikfilm aga stoori oli tõesti hea. Filmi vaatamise käigus üritasin enda jaoks selgeks saada, mis õieti toimub ning arvata ära, mis järgmiseks toimuma hakkab kuid ebaõnnestunult. Alles lõpus, mitte minu enda ponnistustest, läks munakoor katki ning nähtavale tuli kogu tõde. Väga hästi ülesehitatud film.
si vis pacem para bellum