Richard Gere

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Richard Gere

Post by Asko »

Richard Gere
Philadelphia (31.08.1949)

Richard Gere sündis 31. augustil 1949 Philadelphias. Ta perekonnas oli 5 last, kellest Ricard oli vanusepoolest 2. Ta oli müügimees Homer`i ja ema Doris`e laps. Richard alustas eneseteostus noorena, olles muusik, kirjutates palju muusikat ja mängides palju erinevaid pille.
Ta lõpetas North Syracuse Central keskkooli aastal 1967. Esimene tõsisem film, kus Ricard Gere mängis oli \"Looking for Mr. Goodbar\", mis valmis 1977 aastal. Kuulsus saabus aga mõnevõrra hiljem, filmis \"Pretty Woman\" 1990 aastal, kus ta mängis peaosa koos Julia Robertsiga.

Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
filmipoiss
Bännitud
Bännitud

Post by filmipoiss »

tema film käib just praegu,ta on hea näitleja ja mängis ju ka filmis PRETTY WOMAN mis oli omal ajal kõva hitt!
ja muide ma esimene postitaja :P
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

seda meest on mu ema näinud ja temaga juttugi rääkinud. Elasid Ghanas ühes ja samas hotellis.
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Kahn19 »

Täitsa norm näitleja lemmik filmid temaga Šaakal,Liblikmehe ettekuulutus ja Esimene rüütel(või midagi sellist)
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Seda minagi, et täitsa norm näitleja. Ikka mõningaid filme nähtud temaga peaosas. Siiski on ta mind üsna ükskõikseks siiamaani jätnud, ei avalda muljet. Nii et oma lemmiknäitlejate hulka ma teda kindlasti ei nimetaks.

Ausalt öeldes mind tõsiselt üllatab, et nii palju muusikaga tegelenud on. Ei paista eriti musikaalne inimene olevat.(ei tea miks)
V
Ristiisa
Ristiisa

Post by V »

Last edited by V on 09. August 2008, 07:43, edited 1 time in total.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

V wrote:see näitab vaid seda,et sa said alles nüüd teada,et inimesi ei saagi välimuse,käitmise vms näitaja järgi jaotada gruppideks.nt. kes tegeleb muusikaga ja kesm itte.

Irw...Ilmselt on mul siis väga stereotüüpne arusaam sellest, milline inimene on muusik.
max
Batman alustab
Batman alustab

Post by max »

Last edited by max on 18. September 2008, 15:21, edited 1 time in total.
JDF
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by JDF »

Keegi võiks tõlkida? :D
Tegelt Gere on jätnud mulle hästi meeldiva mulje, peale selle on tal veel hästi kenad näojooned, silmad ja lai naeratus. :)
Johnny on parim lihtsalt.
Post Reply