Mihkel wrote:Ellen DeGeneres on slle Oscari gaala juhiks valitud., olen valikuga päris rahul, kuna ta oleks kindlasti väga hea juht, aga vastukarva on see, et ta lesbi on.
Sama siin, mulle ei meeldi ka see, et ta lesbi on, ja see eelmise aasta koomik võiks ikka olla...
Hetkel arvan, et kõige reaalsem parima filmi võitja on "the Departed" ja see on ka hea võimalus Scorsesel lavastaja oscar saada. Muidugi eks ma ikka ole Clinti poolt.
Nüüd, kus "Flags of Our Fathers" on Rottentomatoesis vaid 57% saanud ja seega Clinti filmist Oscaritel asja pole, olen üsna kindel "The Departedi" võidus.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Tähendab seda, et võin neda ootused "Flasg of Our Father'si" osas allapoole tuua ja kinos käimisel ikkagi nautida. Ei suuda ikka aru saada miks see nii mahatehtud on juba.
Mihkel wrote:Tähendab seda, et võin neda ootused "Flasg of Our Father'si" osas allapoole tuua ja kinos käimisel ikkagi nautida. Ei suuda ikka aru saada miks see nii mahatehtud on juba.
Pidavat olema "Reamees Ryan-i" halemeelne kopeering, mis ei ütle sõja koha pealt midagi uut.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Mihkel wrote:Tähendab seda, et võin neda ootused "Flasg of Our Father'si" osas allapoole tuua ja kinos käimisel ikkagi nautida. Ei suuda ikka aru saada miks see nii mahatehtud on juba.
Pidavat olema "Reamees Ryan-i" halemeelne kopeering, mis ei ütle sõja koha pealt midagi uut.
sry dude...aga sa ei tea vist millest film räägib ega. too bad.haha
Mina lugesin arvustusi mis nii ütlesid, see polnud minu enda arvamus, see eest oli sinu lollakas informatsioon kahtlane