Sarjas Knight Rider peaosa mänginud David Hasselhoff tunnistas, et tema kaaslaseks olnud robotauto KITT (Knight Industries Two Thousand) oli homo. Detektiiv Michael Knighti mänginud Hasselhoff ütles hiljuti, et tal oli oma autoga väga isiklik suhe, vahendab Postimees Online portaali femalefirst.co.uk.
Inimestel on igav, et selliste jaburate avaldustega lagedale tulla. Aastaid tagasi olin ka selle sarja fänn. No tõesti, hea et jäi kogemata vahele seeria Hasselhoffist, kes asjatab KITT,i sumpa taga.
Oli homo. And so...? Just täna juhtusin "Knight Rider´it" nägema ja mõtlesin, et kuidas ma küll väiksena sellist jama suutsin kogu aeg vaadata...Ajad muutuvad. Selle aja kohta ilmselt ei olnud üldse jama. KITT oli mu lemmiktegelane. Ükskõik, kas ta oli homo, transvestiit või hetero Tehakse film. Pole hea mõte. Sama hästi võiks kõikidest vanadest sarjadest filmid teha. Ma loodan, et vähemalt Bloom ei võta pakkumist vastu.
seda võiks võrrelda tänapäevaste autoreklaamidega: "kiire, võimas, voolujooneline ja seksikas uus fiat or smt" krt varsti lähed ehitus marketisse haamrit ostma ja kõrval on silt et OSTA SEKSIKAS HAAMER SOODSA HINNAGA.