Ausalt õeldes parem ongi, et see kolmandaga lõppeb ... Minumeelest kipuvad filmid üldiselt jamaks muutuma kui neid rohkem kui kolm teha ...V wrote:see on bullshit.Reinuvader Rebane wrote:ei tule viimane. veel tuleb neid. kohe kindlalt.
kolmanda stsenaariumi järgi see epic lõppeb.
ning knightley ütles,et see on ta viimane selles eepikas.
plaanis on teha esialgu ainult 3.ja mingeid plaane pole tehtud edasiseks.
Johnny Depp
Moderator: Meeskond
Priit wrote:Kusjuures ausalt öeldes, on tegu Deppi teemaga ja te arutate POTC 3'st. Tehke teema, kui vaja, seal lobisege. Kusjuures ma üldse ei mõista, miks mõned inimesed aasta enne filmi väljalaset spoilivad ennast scriptide ja vihjetega.
Minu arust kah!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

-
itsmeagain
- Teadmata kadunud

On ikka palju kommenaare! Ma sattusin vaatama ja nagu oioioioi
Öelge ausalt:kas teile ei meenutanud tema Willy Wonka Michael Jacksonit? Mulle ei meenutanud, aga mu sõber küll ütles, et ta on hullult nagu Jacko.
Vabrik=Neverland ranch
Lapsed=lapsed
Michael vihkab oma isa=Willy vihkab oma isa(alguses...)
Ja nad mõlemad on äärmiselt veidrad erakud.
Mida iganes! Lihtsalt mainisin. Aga mull meeldib Willy Wonka naer. Hjääähähähähäää
Aga et Johnny enam kunagi selliseid kunsthambaid ei kannaks! Ta näeb nii creepy nendega välja.
Öelge ausalt:kas teile ei meenutanud tema Willy Wonka Michael Jacksonit? Mulle ei meenutanud, aga mu sõber küll ütles, et ta on hullult nagu Jacko.
Vabrik=Neverland ranch
Lapsed=lapsed
Mida iganes! Lihtsalt mainisin. Aga mull meeldib Willy Wonka naer. Hjääähähähähäää
Mannavaht wrote:On ikka palju kommenaare! Ma sattusin vaatama ja nagu oioioioi![]()
Vabrik=Neverland ranch
Lapsed=lapsed
Mida iganes! Lihtsalt mainisin. Aga mull meeldib Willy Wonka naer. HjääähähähähäääAga et Johnny enam kunagi selliseid kunsthambaid ei kannaks! Ta näeb nii creepy nendega välja.
Kuskilt ma olen ka lugenud et kellegile pidavat veel meenutama M. Jacksonit. Ei noh anna olla..mina kl ei ütleks!. Wonka ju nii tore ja naljakas:D
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Olen filmi väga vähe näinud, aga minu isiklikul arvamusel ei meenuta ta herr Wonka Jacksonit, kuigi paljud on varem ka nii arvanud. Kui ma ei eksi, siis Jackson ise tahtis ka selle filmi peaossa..?
Kunagi oli mul arvutis vanem "Charlie and the chocolate factory"(originaal), selles filmis Willy nii creepy polnud. (minu meelest).
Kunagi oli mul arvutis vanem "Charlie and the chocolate factory"(originaal), selles filmis Willy nii creepy polnud. (minu meelest).
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond