raamatud on nuhtlus. lihtsalt nuhtlus. muidu jääks veel mingit raha taskupõhja, aga kui raamatupoodi satun (eriti Viljandi Lossi tänava tibapisikesele imedemaale, aga Rahva Raamat on ka paras hukatuseurg) siis on täitsa hambad. parem kui mul pole üldse raha kaasas kui raamatupoodi minna. sest niipalju kui on, niipalju ka kulub. kurat ja põrgu ma ütlen.
Ma ei viitsi selle pärast uut teemat teha. Aga mis filmiraamatuid kellelgi on. Pooltel siit on nagunii 1001 filmi, aga kas mingeid muid leidub kah? Endal veel üks inglise keelne Cult Movies väike raamatuke.
Mul Oscar Wilde'i "Dorian Gray portree" ja Margaret Atwoodi "Orüks ja Ruik", viimane päris huvitav, räägib maailmast peale geneetikasõda. Vara veel ei ole, Priit? Ise mõtlesin kah lugema hakata, aga naerupursete nimel mõtlesin paar aastat oodata.
Fletchu wrote:Mul Oscar Wilde'i "Dorian Gray portree" ja Margaret Atwoodi "Orüks ja Ruik", viimane päris huvitav, räägib maailmast peale geneetikasõda. Vara veel ei ole, Priit? Ise mõtlesin kah lugema hakata, aga naerupursete nimel mõtlesin paar aastat oodata.
Hendrik Relve põlispuud on tore raamat. üldse igasugu kohalikud legendid on vinged. tahaks kohe minna ja oma silmaga neid kohti näha. ja siis paneb see veel ka fantaseerima, mis sünged (koomilised, huvitavad jne) lood võiks või on seal juhtunud. Relve raamatus on mõningaid vingeid lugusid ka puude kõrval. täitsa filmilikke.
Ma pidin kohustliku kirjandusena Kalevipoja läbi lugema . Iga kord kui ma seda lugesin jäin ma kohe magama . Hea une raamat . Praegu loen Väikest Printsi ;)
viv20 wrote:Ma pidin kohustliku kirjandusena Kalevipoja läbi lugema . Iga kord kui ma seda lugesin jäin ma kohe magama . Hea une raamat . Praegu loen Väikest Printsi ;)
Sa mõtled seda Eno Raua ümberjutustust või originaali luule vormis?
Ise olen ainult Eno Raua ümberjutustust lugenud, seda siis eelmine aasta (kohustuslik kirjandus) ja peab tõdema, et totaalne jamps on. Ei hinda kahjuks seda ja loodan, et ma ei pea kunagi originaali peale oma silmi kurnama.