Alagaesias elav talupoiss leiab täiesti juhuslikult draakonimuna. See avastus viib ta saatuse poolt ette määratud rännakule, kui ta saab aru, et ta on ainuke inimene, kes saab oma kodumaad kaitsta kurja kuninga eest.
Mina just täna käisin vaatamas. Meeldis. On jah kogupere film. Pisut etteaimatav oli ja pisut liiga lühike. Oleks võinud olla pikem ja tegevusrikkam. Jeremy Irons oli viimase peal.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
olin enne vaatama minekut lugenud raamatu(d) läbi ja ootused olid suured. aga kahjuks pidin pettuma, sest väga-väga palju oli ümber muudetud ja see lihtsalt megalt häiris mind
xdude wrote:Suht igav film, ei soovita. Aga noh vaadatav. Kõik käib nii ruttu...ühel hetkel saab selle muna, siis tormab juba mingit suvalist naist päästma ja nii
Oled väga aeglane silmade pilgutaja?
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Vaatasin ka lõpuks filmi ära. Paraku pole ma raamatut lugenud, seega ei oska öelda, kas sellest väga erines.
Sõrmuste Isandaga pole sellel filmil küll mitte mingit seost. Ainuke sarnasus on selles, et mõlemad on fantaasiafilmid (haldjad, draakonid ja kõik muu). Samas oli täiesti meeldiv filmielamus. Mitte midagi erilist just polnud, kuid siiski üsna hea filmiga on tegemist.
Võib-olla panin ma rohkem tähele, sest olin seda hiljuti lugenud, aga väga torkas mulle silma analoogia Star Warsi vanema triloogia ja just eriti IV episoodiga.
Kokkuvõttes üsnagi korralik fantaasiafilm: 8/10
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Täielik petumus.....sisu meenutas natuke ühte teist lohe filmi nime ei mäleta(seda kus Sean Connery lohele häält luges)...film oli igav,etteaimatav...ei vaadanud isegi päris lõpuni.