Harry Potter ja tulepeeker
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Aah! See film oli ikka suur pettumus! Vähemalt minu jaoks. Treileri järgi tundus küll väga hea, aga...
Nii paljud asjad olid valesti! Majahaldjaid polnud üldse, Neville andis Harry'le selle imeliku vetika mitte Dobby, see ball venitati liiga pikaks, labürindis polnud mitte midagi peale nende juurikate, Padma ja Parvati(kaksikud, Indiast pärit) käisid filmi järgi ühes majas, aga tegelikult olid nad eraldi.
Liiga pikaks läheb
Aa...kus Sirius oli??? Gary Oldmanit ennast polnudki näha. Ma olin nii pettunud
Nii paljud asjad olid valesti! Majahaldjaid polnud üldse, Neville andis Harry'le selle imeliku vetika mitte Dobby, see ball venitati liiga pikaks, labürindis polnud mitte midagi peale nende juurikate, Padma ja Parvati(kaksikud, Indiast pärit) käisid filmi järgi ühes majas, aga tegelikult olid nad eraldi.
Liiga pikaks läheb
Aa...kus Sirius oli??? Gary Oldmanit ennast polnudki näha. Ma olin nii pettunud
- lostinthemist
- Ristiisa

olen seda kaks korda vaadanud, teine kord oli eile kui Mu 6de seda vaadata tahtis aga see oli minu arust kolmandast osast etem, tundus nii kuidagi.
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

CM-Girl wrote:Selle vaidluse peab mujale edasi siis viima.
Saagu nii.
Ainult, et praegu olen ma kahjuks liiga unine, et mingist tõsisemast Tournament'ist osa võtta. Lühidalt jääb film lihtsalt raamatule väga haledalt alla, (mida ma vist tõesti pole seoses Potteri filmide ja raamatutega kunagi maininud).
Kui nii ütled, siis tekib isegi tahtmine HP raamatuid lugema hakata. 
Mulle film meeldis. Pole küll Harry Potter'i lugudega kursis olnud (v.a. "Segavereline Prints", mis sai suvel kinos vaadatud), kuid viimastel nädalatel telekas näidatud esimesed neli filmi on nüüd korralikult ära vaadatud. Oodatust süngemad, kuid väga põnevad ja meelelahutuslikud.
"Tulepeeker" on seni kõige rohkem meeldinud. Sündmused labürindis ning sellele järgnev oli vägagi põnev. Voldemort valmistas pettumuse. Nii kardetud, et ei taheta ta nimegi välja öelda... Olen küll võhik selles valdkonnas, kuid siiski ootasin temast midagi enamat.
Dumbledore'i surm on nüüdseks vana uudis, aga ei mõista, mis rahulolu tol ajal mõtlematult spoilereid postitanud fännid selle kuulutamisest said.
Mulle film meeldis. Pole küll Harry Potter'i lugudega kursis olnud (v.a. "Segavereline Prints", mis sai suvel kinos vaadatud), kuid viimastel nädalatel telekas näidatud esimesed neli filmi on nüüd korralikult ära vaadatud. Oodatust süngemad, kuid väga põnevad ja meelelahutuslikud.
"Tulepeeker" on seni kõige rohkem meeldinud. Sündmused labürindis ning sellele järgnev oli vägagi põnev. Voldemort valmistas pettumuse. Nii kardetud, et ei taheta ta nimegi välja öelda... Olen küll võhik selles valdkonnas, kuid siiski ootasin temast midagi enamat.
Dumbledore'i surm on nüüdseks vana uudis, aga ei mõista, mis rahulolu tol ajal mõtlematult spoilereid postitanud fännid selle kuulutamisest said.
Ralf wrote:Muide, kas ma olen ainus, kelle meelest on tobe, et Expelliarmus kõige vägevam loits on? See oli loitsudest esimene, mida Harry õppis ja põhimõtteliselt tegi ta ainult sellega Voldemortile tina. Äkki on asi selles, et tema võlukepis on see eriline ükssarviku karv?
See on fööniksi sulg, mitte ükssarviku karv (OMG, seda ikka teaks
- Ralf
- love <3
JazZ- wrote:Ralf wrote:Muide, kas ma olen ainus, kelle meelest on tobe, et Expelliarmus kõige vägevam loits on? See oli loitsudest esimene, mida Harry õppis ja põhimõtteliselt tegi ta ainult sellega Voldemortile tina. Äkki on asi selles, et tema võlukepis on see eriline ükssarviku karv?
See on fööniksi sulg, mitte ükssarviku karv (OMG, seda ikka teaks). Ja jah, pigem on asi siiski võlukepi südamikus, kui loitsus.
Ma võin kümne Macintoshi peale kihla vedada, et Harry võlukepis on ükssarviku karv. Tean seda 100% kindlalt.
Edit: Kontrollisin üle ja sul oli siiski õigus.
Jess, mul on nüüd KÜMME Macintosht! Ilus.
Voldemort'i koledus tuleb raamatutes kindlasti paremini välja, kui filmides. (Eelkõige just tegude, mitte välimuse poolest.) Arvatavasti sellest enne seitsmenda osa algust,
See video, milles kajastub suurepäraselt Voldemorti piiritu julmus, peaks ka kõige vägevamal gryffindorlasel kõhu alt külmaks võtma. (No spoilers!)
Pixie wrote:Voldemort valmistas pettumuse. Nii kardetud, et ei taheta ta nimegi välja öelda... Olen küll võhik selles valdkonnas, kuid siiski ootasin temast midagi enamat.
Voldemort'i koledus tuleb raamatutes kindlasti paremini välja, kui filmides. (Eelkõige just tegude, mitte välimuse poolest.) Arvatavasti sellest enne seitsmenda osa algust,
nii väga aru ei saagi.kui need tõprad Hedwigi ära tapavad,
See video, milles kajastub suurepäraselt Voldemorti piiritu julmus, peaks ka kõige vägevamal gryffindorlasel kõhu alt külmaks võtma. (No spoilers!)