Movies.ee ja Filmiveeb.ee ühinevad!
Moderator: Meeskond
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Robert wrote:crackhead wrote:Fletchu wrote:Robert ja mina oleme huvitatud müstilisest postitus(t)e muutumisest. Nimelt, kui mu mälu mind ei peta, oli V postitus eelnevalt teistsugune ja sugugi mitte nii positiivse häälestusega kui antud hetkel. Sellele väitele annab tõestust ja crackheadi tsitaat, kus on nähtaval siis algne postitus.
Mis toimub? Kiuslikud ühinemise pooldajad on otsustanud vägivaldselt inimesi ümber meelestada? ;)
usun, et tegu on V sarkastilise huumoriga (või siis tehti talle ajupesu)
No aga kas mitte ka Ladybug polnud asjale vastu?
just..ma olen vastu
LadyBug wrote:No mehed mis me ikka siin tühja vingume? Ega see liitumine meilt tükki küljest ära ei võta! ;)
ning whatta hell...see pole absull minu kirjutatud...kahtlane stuff
igaljuhul ma siis kordan ennast üle et ma olen vastu ja liitun enamuste põhjustega...et nimi on nõme,võib tulla liiga palju käratekitajaid jne..
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
väga tore,et mõni peab seda lõbusaks,et minu kasutaja alt postitada.V wrote:mina olen liitumise poolt!!!!! väga tore et me ühinemee
pole kusjuures.
usun, et tegu on V sarkastilise huumoriga (või siis tehti talle ajupesu)
you have a rat in your team,Kaido.
soovitan ta üles leida.
tunduda võib kõik õigena alguses,angu ka filmis "The Departed"(soovitan)
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

On ju tore, et kaks filmiteemalist saiti Eestis oma jõud ühendavad, peaasi, et uus sait ei muutuks tõesti ainult viimase hetke Hollywoodi kajastuseks.
Peab saama olema ka vanemaid filme ja euroopa ja aasia jne. filme.
Loodan muidugi, et uute kasutajatega püsib sõbralik õhkkond.
Kui liitutakse ja räägite, et läheb paremaks, rohkem uudiseid ja ülevaateid, siis tahan otse loomulikult näha vastavaid tulemusi.
Muidu väga vastu ju ei ole, kes teab, ehk muutub paremakski.
Peab saama olema ka vanemaid filme ja euroopa ja aasia jne. filme.
Loodan muidugi, et uute kasutajatega püsib sõbralik õhkkond.
Kui liitutakse ja räägite, et läheb paremaks, rohkem uudiseid ja ülevaateid, siis tahan otse loomulikult näha vastavaid tulemusi.
Muidu väga vastu ju ei ole, kes teab, ehk muutub paremakski.
Mis puudutab filmide lisamist, siis praegune meeskond ei kao ja seega jääb valik mitmekülgseks.
Kuna ka ennast huvitavad vanemad filmid, siis lisan neid ka edaspidi. Hetkel see asi ajapuudusel unarusse jäänud.
Sõbralikust õhkkonnast rääkides, siis pole ka meie foorumis alati lilled, linnulaul ja harmoonia valitsenud. Seega tuletaks ka edaspidiseks meelde, et tüliks läheb kahte vaja, ja kui vältida solvangule sama või tugeva solvanguga vastamast, siis on lootus et asi iseenesest raugeb ja kui ka mitte, on ühepoolse ärpleja puhul modedel lihtsam otsustada, keda väärkäitumise eest hoiatada/karistada.
Kuna ka ennast huvitavad vanemad filmid, siis lisan neid ka edaspidi. Hetkel see asi ajapuudusel unarusse jäänud.
Sõbralikust õhkkonnast rääkides, siis pole ka meie foorumis alati lilled, linnulaul ja harmoonia valitsenud. Seega tuletaks ka edaspidiseks meelde, et tüliks läheb kahte vaja, ja kui vältida solvangule sama või tugeva solvanguga vastamast, siis on lootus et asi iseenesest raugeb ja kui ka mitte, on ühepoolse ärpleja puhul modedel lihtsam otsustada, keda väärkäitumise eest hoiatada/karistada.