Kiirfoto
Moderator: Meeskond
Kiirfoto
Kiirfoto
One Hour Photo
Seymour Parrish ehk Sy (Robin Williams) on üksik fotolaboris töötav keskealine mees. Ta veedab kogu oma aja laboris ning enda eraelu tal peaaegu, et puudub. Eriti läheb talle korda Yorkinite perekond, kelle vastu ta lausa haiglast huvi tunneb. Yorkinid on lasknud kõik enda fotod Sy juures ära ilmutada ning seeläbi on too perekonna tegemistega hästi kursis. Enda rappa jooksnud elule mitte mõtlev mees teeb kõigist Yorkinite perekonna fotodest koopiad ning varsti hakkab perekond ise juba ühtteist kahtlustama.
Terviklikku tutvustust loe siit.
One Hour Photo
Seymour Parrish ehk Sy (Robin Williams) on üksik fotolaboris töötav keskealine mees. Ta veedab kogu oma aja laboris ning enda eraelu tal peaaegu, et puudub. Eriti läheb talle korda Yorkinite perekond, kelle vastu ta lausa haiglast huvi tunneb. Yorkinid on lasknud kõik enda fotod Sy juures ära ilmutada ning seeläbi on too perekonna tegemistega hästi kursis. Enda rappa jooksnud elule mitte mõtlev mees teeb kõigist Yorkinite perekonna fotodest koopiad ning varsti hakkab perekond ise juba ühtteist kahtlustama.
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- Ralf
- love <3
Vaatasin seda teadmata filmist absoluutselt mitte mingit eelinfot. Pettuma ma ei pidanud, tegu oli äärmiselt korraliku thrilleriga, kus oli ka üks ehmatuskoht (Sy unenägu). Robin Williams oli lihtsalt suurepärane, minu arust suudab see mees ka muu žanriga hakkama saada kui komöödiaga ja ülejäänud näitlejad on ka head.
8/10
8/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:32, edited 1 time in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
ma arvasin,et sulle meeldivbad veidrad filmid,arvestades,et johnn depp ja tema filmid lähevad peale.
Jah, meeldivad küll. Kuigi näiteks "Charlie and the chocolate factory" on ainukesena liiga veider mu jaoks, kuigi olen näinud ainult poolt filmi.
"Kiirfoto" ei meeldinud mulle mitte veidruse, vaid igavuse pärast. Oli kuidagi imelikult ükskõikseks jättev.
- Ralf
- love <3
Täna TV3 kell 22:00.
Soovitan thrillerifännidel vaadata.
Soovitan thrillerifännidel vaadata.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Üüüü! Ma nägin seda eile!
Ma avastasin, et pole kunagi viitsinud seda filmi rohkem kui 20 minutit vaadata
Mõtlesin siis, et vaatan korralikult ära. Vau! See polnud üldsegi paha. Kohati isegi suht creepy. Näiteks Sy unenägu, kus ta seisab valges koridoris. Ei! Selle stseeni kohta ei tohi midagi ette öelda! Rikub efekti ära
Ja kui veel mõelda, et Williams on mänginud selliseid tegelasi nagu Jack(poiss kes vananes liiga kiiresti) ja Mrs Dobtfire, siis...jah. Teda oli tõesti natuke imelik sellises rollis näha
Ma avastasin, et pole kunagi viitsinud seda filmi rohkem kui 20 minutit vaadata
Ja kui veel mõelda, et Williams on mänginud selliseid tegelasi nagu Jack(poiss kes vananes liiga kiiresti) ja Mrs Dobtfire, siis...jah. Teda oli tõesti natuke imelik sellises rollis näha