LadyBug wrote:Kui nüüd mahlad korraks kõrvale jätta siis rummi ja koola segu on kõigeparem! ;)
Najah, see on ka tore asi, aga puhas rumm on veel parem.
Rumm hea küll, kuid eelistan lahjendamist. Vanasti panin rummi iga magustoidu sisse, mida tegin. Kõige parem on ikkagi vaniljejäätis ja üks kõva lahmakas rummi sisse pandud
LadyBug wrote:Kui nüüd mahlad korraks kõrvale jätta siis rummi ja koola segu on kõigeparem! ;)
Rumm hea küll, kuid eelistan lahjendamist. Vanasti panin rummi iga magustoidu sisse, mida tegin. Kõige parem on ikkagi vaniljejäätis ja üks kõva lahmakas rummi sisse pandud
Rummi on ikka kõige parem juua otse pudelist ja liitrikaupa
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
crackhead wrote:[quote="LadyBug"]Kui nüüd mahlad korraks kõrvale jätta siis rummi ja koola segu on kõigeparem! ;)
Rummi on ikka kõige parem juua otse pudelist ja liitrikaupa[/quote]
DjD wrote:kas see teil kariibi mere piraatide möju või jah tõesti rum teile meelibki:D:D
Mul on kariibi mere piraatide mõju küll aga minu rummijoodiklus sellest ei lähtu.
sama siin...osaliselt kariibimere piraatide mõju all, aga mulle on rumm juba kaua kaua meeldinud..alates sellest ajast kui ma esimest korda seda sain...igast rummi koogid meeldivad kaa:D varem ma seda nii tihti ei joonud...aga kariibimere piraadid antsid nagu tõuke...nüüd saab tihedamini joodud:D Hea kuulda et paljudele rumm meeldib ;)
Muidu mahlade teemasse tagasi pöörduses...ploominektar või ploomimahl on ka hea..
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Robert wrote:Minu teada on näiteks ladybug kah alaealine ja pealegi tänapäeval see vanus eriti joomise puhul ei ole määrav. Ka ntx mõned 10 aastased joovad.
A mis see loeb, ma ütlesin, et ma ei joo lihtsalt, sest minu arust on see vale, et alaealised joovad...