Õudne film 2
Moderator: Meeskond
Õudne film 2
Õudne film 2
Scary Movie 2 (2001)
Tegu on paroodiafilmi "Õudne film" järjega, mis pakub samapalju lusti ja naeru kui eelminegi.
Esimese filmi tegelased Cindy Campbell (Anna Faris), Ray (Shawn Wayans), Jupats (Marlon Wayans) ja Brenda (Regina Hall) on tagasi ning nüüd on nad kutsutud doktor Oldmani (Tim Curry) poolt vanasse majja, et uurida unetust. Peagi mõistavad noored, et unetuse uurimine pole sugugi nende majas viibimise põhieesmärk ning kui nad sealt lahkuda püüavad, ei ole neil see võimalik - tegu on nimelt kummitava majaga.
Loe täielikku tutvustust siit
Scary Movie 2 (2001)
Tegu on paroodiafilmi "Õudne film" järjega, mis pakub samapalju lusti ja naeru kui eelminegi.
Esimese filmi tegelased Cindy Campbell (Anna Faris), Ray (Shawn Wayans), Jupats (Marlon Wayans) ja Brenda (Regina Hall) on tagasi ning nüüd on nad kutsutud doktor Oldmani (Tim Curry) poolt vanasse majja, et uurida unetust. Peagi mõistavad noored, et unetuse uurimine pole sugugi nende majas viibimise põhieesmärk ning kui nad sealt lahkuda püüavad, ei ole neil see võimalik - tegu on nimelt kummitava majaga.
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Mina ei saa aru miks mina siis selle filmi peale peaaegu kordagi ei naernud .. osad naljad olid liiga haiged, et lihtsalt räige oli vaadata .. see Nike reklaami affimine oli ülihea idee, aga läks ka liiga pikaks .. tundus nagu mitu minutit teevad lolle nägusi ja üritavad palliga triblada.. a-rühm ei kukkund ka kuigi hästi välja ..
aint see majasisene "telefon" oli suht koht lahe ..
JAMA!!!!
aint see majasisene "telefon" oli suht koht lahe ..
JAMA!!!!
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Minu arust neljast filmist kõige halvem, minugi arust olid paljud naljad räiged, aga samas oli ka õnnestunud naerukohti(vähe), aga eks ta ikka ole ju Scary Movie osa ja parodeeri õudukaid. Äratundmisrõõmu oli nii mõneski kohas. Ära tundsin "Deemonite lossi"; filmi, kus Kevin Bacon mängis nähtamatut meest; "Hannibali", "Charlie Inglid".
5/10!
5/10!
- lostinthemist
- Ristiisa

AvP_75 wrote:ringooo wrote:Kokkuvõttes on see film minuarust keskmine nii,et
5/5
Keskmine ja 5/5? 3/5 äkki?
Muidu meeldis see film. Mõned kohad olid suhteliselt räiged, teised naljakad. Papagoi oli kõige naljakam filmis. Lõpus oli eriti hea, kui ta ütles "Mida sa seemnete sisse panid?" vms.![]()
7/10
Ma tahtsin ütelda 5/10