Saag

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ei saaks öelda, et ta väga võigas oli. Tõsi, vastikuid kohti oli, ent üldpildis saab "Saw" kohta lihtsalt maitsekas thriller öelda. Ma üldse ei imesta, et film kõigile meeldib ja ta seetõttu ka suuremasse levisse jõudis. Tegu on tõepoolest pingelise ja sisupöördeid täis teosega, judinakohti jagub ning stsenaarium on väga asjalik. Kuigi Elwes oma näitlejatööga just ei hiilanud, oli Whannell suurepärane ja väiksemates rollides Meyer ning Glover ei valmistanud ka pettumust.

8/10
Last edited by Ralf on 29. March 2010, 05:25, edited 1 time in total.
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

vaatasin eile siis kurikuulsa Sawi ära. Väga jõhker, kuid tasemel film oli.. Ütleme nii, et igavaid momente ei esinenudki. Meeldis. Parem kindlasti kui 2 osa.
weebikas
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by weebikas »

normaalne, aga olen palju paremaid õudukaid näinud :pööritus:
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

weebikas wrote:normaalne, aga olen palju paremaid õudukaid näinud :pööritus:

ma ei nimetaks saagi just niiväga mingiks rämedaks õudukaks, kus oleks ehmatamist ja midagi niiväga karta. Rohkem on see nagu midagi psühholoogilist, kus sa näed kui rõve võib miski olla..
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Hea film, mõnus kompott psühholoogilise õuduse ning thrilleri elementidega. Väga õudne ta polnud, kuid väga rõve ka mitte. Paar kohta tekitasid *izzzzzyyyy* tunde ning ühes kohas ma ehmusin täiega. Need mõistatused olid väga hästi koostatud. Ning lõppu kohe kindlasti ei saa nimetamata jätta, twist'is vaatasin suu ammuli, suu jäi täiesti lahti..
Annaks 7,5/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
PisikeK2tuu
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by PisikeK2tuu »

suurepärane film ;) [/b]
Last edited by PisikeK2tuu on 03. April 2010, 11:32, edited 1 time in total.
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

võrreldes järgnevate osade on see siiski neist parim , samas teises osas olevad näitlejad meeldivad rohkem . Kuigi esimeses osas meeldis näitlejatest enim adam või alan , eimäleta täpselt nime . :D
Aga film ise oli küll väga suurepärane , lõpus oli pinge väga suur , mis on muidugi väga hea . :))
Minu poolt siis 9,5 / 10
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Cochrane »

Eks see esimene ikka kõige parem oli. Teisel polnud minu arvates ka veel viga, eriti hea oli lõpp, aga sealt edasi valguvad kuidagi ühtseks tervikuks, mida ei oskagi eraldi hinnata. Siiski on see sari parem kui Halloweeni või Friday the 13th järjed.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Saag

Post by Rasmus »

Kolmandat ja neljandat osa olin varem näinud, nii et teadsin, kes mõrvar on. Aga kuna ma ei teadnud, kuidas selle lahenduseni jõutakse ja kas esimeses filmis üldse seda teada saab, siis ei jäänud põnevust sugugi vähemaks ning twist töötas täpselt sama hästi. Sae käima minemiseks läks omajagu aega ning esimeses kolmveerandtunnis toimuv tegevus jättis suuremas osas külmaks, kuid filmi teine pool oli väga põnev ja tempokas. Kõige rohkem meeldisid õudsemad kohad (Gordoni ja Adami röövimine, kapi-koht jms), mille tegemises on James Wan täielik meister ning viimaste minutite action. Elwesi näitlemise üle vingumisest absoluutselt aru ei saa, lõpus oli ta igal juhul väga usutav.

Taavi wrote:A mulle see lõpp ei meeldinud ..
Spoiler :
Ta algul ütles teisele, et kasuta särki .. miks ta lõpus ise seda ei teind? :S Vaid tegi midagi muud ..

Hea sellegipoolest!!!

Et kõik oleks ikka selge: ma mõtlesin ka seda, kui esimest korda vaatasin!

8/10 film.
Post Reply