Robert wrote:See on kiiks. Sest surnuaias joomine ei ole normaalne.
Normaalsus on küsitav..maitse asi. Isiklikult mina selles midagi ebanormaalset ei näe. Ilus see jah ei ole, aga normaalsusest on mul teised arusaamad.
Miks see ilus ei ole, kellelegi me seal paha ei tee sellega ja vastupidi, seal on väga ilus juua, kuna see on kõige rohelisem ja metsarohkem paik tallinna kesklinnas
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Jah aga kas teile meeldiks kui teie või teie lähedaste haudu rüüstataks või üldse seal ümruses lällataks...minule küll ei meeldiks... kiiksuks ma päris seda ei loe, aga noh teenagerite hullus ta on...
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
LadyBug wrote:Jah aga kas teile meeldiks kui teie või teie lähedaste haudu rüüstataks või üldse seal ümruses lällataks...minule küll ei meeldiks... kiiksuks ma päris seda ei loe, aga noh teenagerite hullus ta on...
Mu enda vanaisa ja onu on sinna surnuaeda maetud muide ja teenager pole ma kaugeltki
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
LadyBug wrote:Jah aga kas teile meeldiks kui teie või teie lähedaste haudu rüüstataks või üldse seal ümruses lällataks...minule küll ei meeldiks... kiiksuks ma päris seda ei loe, aga noh teenagerite hullus ta on...
Mu enda vanaisa ja onu on sinna surnuaeda maetud muide ja teenager pole ma kaugeltki
Noh seda enam kui sa oled täiskasvanu ja omal lähedased sinna maetud peaksid mõistma et see just õige koht joomiseks pole.. aga noh ega ma ise ka pühak pole.... Isegi käinud:D Ainult et saksa sõdurite surnuaial
crackhead wrote:Miks see ilus ei ole, kellelegi me seal paha ei tee sellega ja vastupidi, seal on väga ilus juua, kuna see on kõige rohelisem ja metsarohkem paik tallinna kesklinnas
Ega ma sellele ei vaidlegi vastu, et seal on ilus juua, teie seisukohast Aga üldiselt on surnuaias käitumiseks kirjutamata reeglid. Ja ega ikka ei ole ilus küll, kui keegi läheb leinama ja peab nägema, kuidas terve kari kuskil läheduses jõlgub õlled/viinad käes. Lihtsalt surnuaial on natuke teine otstarve, kui joomingukoht.
Aga noh, ega mina sind/teid keelata ei saa ja ega olegi selleks õige inimene.
mm. närin kaa küüneümbruste nahka. varem oli see kaa väga ebameeldib harjumus, et kui kõndisin inimestest mööda, siis vaatasin järgi. ma vihkan kui seda tehakse. enam ise kaa ei tee. siis on veel vaidlemise harjumus. peaaegu igaasja peale, mis öeldakse hakkan ma vastu vaidlema. ja sodimine kaa. koolis koguaeg kui parajasti kirjutama ei pea, siis ma joonistan vihikutesse ja raamatutesse pilte ja kirjutan igast teksti jne.
ettena wrote:mm. närin kaa küüneümbruste nahka. varem oli see kaa väga ebameeldib harjumus, et kui kõndisin inimestest mööda, siis vaatasin järgi. ma vihkan kui seda tehakse. enam ise kaa ei tee. siis on veel vaidlemise harjumus. peaaegu igaasja peale, mis öeldakse hakkan ma vastu vaidlema. ja sodimine kaa. koolis koguaeg kui parajasti kirjutama ei pea, siis ma joonistan vihikutesse ja raamatutesse pilte ja kirjutan igast teksti jne.
need kaks viimast on minulgi... vaidlemine on nii haige harjumus..tahaks lahtis saada.
Ei tea, kas see on kiiks, aga ma vihkan kõike, mis on tavaline. Mulle meeldivad veidrad ja kiiksuga asjad ja minu arust on lahe, kui inimene julgeb olla teistsugune, erineda hallist massist.
Gamma14 wrote:Ei tea, kas see on kiiks, aga ma vihkan kõike, mis on tavaline. Mulle meeldivad veidrad ja kiiksuga asjad ja minu arust on lahe, kui inimene julgeb olla teistsugune, erineda hallist massist.
Kas mina kirjutasin selle? Ei...aga no mõtted on täpselt samad