Rammstein on hoopis üks karjumine, möirgamine ja tatipritsimine, mitte Metallica, nemad on ju Rammsteiniga võrreldes nagu Ludwig van Beethoven, huvitav huvitav, mõned räägivad siin teemas ikka rängalt iseendale vastu
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Priit wrote:Kahjuks ei teegi ma sellel muusikal vahet. Neid ju nii palju, death metal, gothic metal, gore metal, nu metal jne jne. Katsu neid sinna kastitada!
Metallica on trash metal, Rammstein on industrial metal, väga lihtne ju, nii et ära räägi teemadel millest sa mõhkugi ei taipa, mina ka näiteks ei hakka mõnele arhitektile arhitektuurialaseid ilkumisi esitama ;)
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
Üks metal kõik, nõustun crackheadiga, mõned vaidlevad tõsiselt iseendale vastu, nt. Priit, kes ütles, et pole metalisõber, kuigi ise ütleb, et Rammstein on kuulatav...
Last edited by Forzelius on 27. September 2006, 17:54, edited 1 time in total.
Forza wrote:Üks metal kõik, nõustun crackheadiga, mõned vaidlevad tõsiselt iseendale vastu, nt. Prrit, kes ütles, et pole metalisõber, kuigi ise ütleb, et Rammstein on kuulatav...
Ega ma ei öelnud et ma armastan, ma ütlesin kuulatav mis tähendab "talutav", seega kui raadiost või kuskilt tuleb, ega ma kinni siis ei hakka panema. Muidu päris metalisõber ma pole, ei tea just kas metali alla liigitada aga mõned naisvokaaliga metalibändid (vist?) on päris mõnusad, näiteks (Evanescence, Nightwish, Within Temptation).
Forza wrote:Üks metal kõik, nõustun crackheadiga, mõned vaidlevad tõsiselt iseendale vastu, nt. Prrit, kes ütles, et pole metalisõber, kuigi ise ütleb, et Rammstein on kuulatav...
Ega ma ei öelnud et ma armastan, ma ütlesin kuulatav mis tähendab "talutav", seega kui raadiost või kuskilt tuleb, ega ma kinni siis ei hakka panema. Muidu päris metalisõber ma pole, ei tea just kas metali alla liigitada aga mõned naisvokaaliga metalibändid (vist?) on päris mõnusad, näiteks (Evanescence, Nightwish, Within Temptation).
Priit wrote:Muidu päris metalisõber ma pole, ei tea just kas metali alla liigitada aga mõned naisvokaaliga metalibändid (vist?) on päris mõnusad, näiteks (Evanescence, Nightwish, Within Temptation).
Priit wrote:Muidu päris metalisõber ma pole, ei tea just kas metali alla liigitada aga mõned naisvokaaliga metalibändid (vist?) on päris mõnusad, näiteks (Evanescence, Nightwish, Within Temptation).
Seega gothic metal.
Evanescence pole mingi gothic, nad on mtv küüsi jäänud wannabe-d
See "kas sa oleksid parem" on nii mõttetu asi. Sa ei pea kellegist parem olema, et teda kritiseerida või arvama, et see ei ole hea bänd. Krt, mulle käivad NII närvidele sellised...