Küsimus
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Küsimus
Kui suured oleksid mu šansid apelleerides kasutaja eemaldamisele Filmiveebi liikmeskonnast, eeldades ka kaaskasutajate toetust samale eesmärgile? Kas liikme eemaldamine käib ainult autoriteetsete kasutajate ühise otsuse põhjal või võetakse ka tavakasutajate soove sellisel karmil teemal arvesse? Kui suur on siin demokraatiamõõt?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Küsimus
Fletchu wrote:Kui suured oleksid mu šansid apelleerides kasutaja eemaldamisele Filmiveebi liikmeskonnast, eeldades ka kaaskasutajate toetust samale eesmärgile? Kas liikme eemaldamine käib ainult autoriteetsete kasutajate ühise otsuse põhjal või võetakse ka tavakasutajate soove sellisel karmil teemal arvesse? Kui suur on siin demokraatiamõõt?
Kellele vihjad?

- Ralf
- love <3
Forza wrote:Fletchu wrote:Kui suured oleksid mu šansid apelleerides kasutaja eemaldamisele Filmiveebi liikmeskonnast, eeldades ka kaaskasutajate toetust samale eesmärgile? Kas liikme eemaldamine käib ainult autoriteetsete kasutajate ühise otsuse põhjal või võetakse ka tavakasutajate soove sellisel karmil teemal arvesse? Kui suur on siin demokraatiamõõt?
Kellele vihjad?
Eks see ole iseenesestmõistetav, aga viisakusest kontakteerun privaatselt administratsiooniga - kui aeg sinnamaale jõuab, muidugi.
Fletchu wrote:Forza wrote:Fletchu wrote:Kui suured oleksid mu šansid apelleerides kasutaja eemaldamisele Filmiveebi liikmeskonnast, eeldades ka kaaskasutajate toetust samale eesmärgile? Kas liikme eemaldamine käib ainult autoriteetsete kasutajate ühise otsuse põhjal või võetakse ka tavakasutajate soove sellisel karmil teemal arvesse? Kui suur on siin demokraatiamõõt?
Kellele vihjad?
Eks see ole iseenesestmõistetav, aga viisakusest kontakteerun privaatselt administratsiooniga - kui aeg sinnamaale jõuab, muidugi.
Kas selleks on üks täht tähestiku lõpus?

Kui tõesti mõtlete seda isikut nagu arvan, siis see oleks ääretult loll tegu. See kui inimene võib teisi vahetevahel (või tihti) närvi ajada, ei tähenda, et oleks õige ta eemaldada...
Sest elu on näidanud, et sellised inimesed on üldiselt kõige intelligentsemad ja asjalikemate kommentaaridega. (Kel on tavaliselt kahjuks väga vähe toetajaid).
Võin tuua samasuguse näite ühest teisest foorumist, kus üks kasutaja tihti teisi ärritab (kuna on kriitiline ja otsekohene), kuid ta on kindlasti neist kõige intelligentsem ja hoolivam, kellelt saab palju abi, nõuandeid jne.
Selliste inimeste puhul võib tunduda, et nad peavad ennast õudselt targaks. Tegelikult pole see nii - nad on lihtsalt kriitilised.
Selline oli minu lohisev, irisev toetuskõne.
Sest elu on näidanud, et sellised inimesed on üldiselt kõige intelligentsemad ja asjalikemate kommentaaridega. (Kel on tavaliselt kahjuks väga vähe toetajaid).
Võin tuua samasuguse näite ühest teisest foorumist, kus üks kasutaja tihti teisi ärritab (kuna on kriitiline ja otsekohene), kuid ta on kindlasti neist kõige intelligentsem ja hoolivam, kellelt saab palju abi, nõuandeid jne.
Selliste inimeste puhul võib tunduda, et nad peavad ennast õudselt targaks. Tegelikult pole see nii - nad on lihtsalt kriitilised.
Selline oli minu lohisev, irisev toetuskõne.
- Ralf
- love <3
Jah, ta võiks lihtsalt vabamalt võtta. Inimesed teevad vigu, ei ole vaja kohe kallale karata. Ja inimeste oma arvamust ei maksa ümber lükkama hakata oma faktidega ning kaheleheküljeliste OFFTOPIC-vaidluste tekitamine on ka ebaviisakas.
- crackhead
- Ristiisa

Siinkohal toetan kindlasti Robertit, Weirdot ja seega ka loomulikult kõnealust isikut, lisaks veel ka oma põlguse teema algataja suhtes, kelle sarnased inimesed kaebasid Stalini ajal oma naabrite peale, et neid Siberisse saata ja nende maatükk KGB abiga kätte saada, pealegi peaks meie riigis valitsema juba 15 aastat sõnavabadus ja kui moderaatorid peaks andma kõnealusele isikule näiteks bänni, näitaksid nad sellega üles vaid seda, et neile ilmselt Nõukogude Liit ja Stalin meeldis