Lennuplaan
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
See on vist ainus film, mille puhul on õnnelik lõpp mind kole hullult häirinud. See, kuidas Foster emaliku näoga ja oma lapsega lennujaamas kõmpis ja kaasreisijad sosistasid, kui tubli ta on, bla-bla ...
Samuti valmistas pettumuse ka see, et treilerist jäeti pigem müstikafilmi mulje, nagu tal ei olekski tütart jne., tegelikult osutus lahendus hoopis põnevusfilmilikumaks.
Kokkuvõttes siiski jäin rahule, kinos oli hea vaadata, Foster ei väsi kunagi ning Sean Beani ja selle pollariga jäin ka rahule. Põnevikusõpradele soovitaks, kuigi ka Jodie'ga "Panic Room" oli kümneid kordi parem.
6/10
Samuti valmistas pettumuse ka see, et treilerist jäeti pigem müstikafilmi mulje, nagu tal ei olekski tütart jne., tegelikult osutus lahendus hoopis põnevusfilmilikumaks.
Kokkuvõttes siiski jäin rahule, kinos oli hea vaadata, Foster ei väsi kunagi ning Sean Beani ja selle pollariga jäin ka rahule. Põnevikusõpradele soovitaks, kuigi ka Jodie'ga "Panic Room" oli kümneid kordi parem.
6/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- LiveForThis
- Ristiisa

Foster

Pinge aeglane üleskerimine

Sean Bean
Peter Sarsgaard
Ebaloogiline
Teostus
7/10 saaks küll anda.
Ma ei vaadanud seda telekast, vaid ostetud DVD-lt. Vot nii ja film lõppes 20 minutit enne televersiooni lõppu....
Mäletan, et esimesel korral hakkas mulle Fosteri hüsteeria kuidagi väga vastu, aga nüüd hoopis nö. nautisin.
Pinge aeglane üleskerimine
Sean Bean
Peter Sarsgaard
Ebaloogiline
Teostus
7/10 saaks küll anda.
Ma ei vaadanud seda telekast, vaid ostetud DVD-lt. Vot nii ja film lõppes 20 minutit enne televersiooni lõppu....
Mäletan, et esimesel korral hakkas mulle Fosteri hüsteeria kuidagi väga vastu, aga nüüd hoopis nö. nautisin.
- Spellbound
- Ristiisa

Ralf wrote:See on vist ainus film, mille puhul on õnnelik lõpp mind kole hullult häirinud. See, kuidas Foster emaliku näoga ja oma lapsega lennujaamas kõmpis ja kaasreisijad sosistasid, kui tubli ta on, bla-bla ...
Kohustuslik silmapööritamise või pisarakiskuja koht
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1