Blade

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Blade

Post by Asko »

Blade
Blade (1998)

Enne sündi hammustas vampiir tema ema - kuid sündides oli ta näiliselt täiesti terve ja normaalne poiss. Blade (Wesley Snipes) on ulatuslikuks arenenud vampiirimaailma ainus hirm - tal on kõik vampiirile iseloomulikud võimed, kuid mitte ühtegi nende nõrkustest. Vampiirid üritavad saavutada kontrolli terve inimtegevuse üle ning ainult Blade seisab neil veel ees.

Loe täielikku tutvustust siit
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

Kaks esimest Bladet olid normaalsed .. Mulle meeldisid .. Vampiiride maailmale hoopis omamoodi lähenemine .. "Bram Stockeri Dracula" ja taolised rõhuvad rohkem selle liigi ohtlikusele kuid siin on esikohal meelelahutus .. seda "Blade" minu jaoks ka pakkus
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

olen nõus taaviga, kuid ma ei saa aru, kas sulle meeldis see trinity või ei
ImageImageImage
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

Seda ei saanudki aru saada, sest ma ei öelnud seda. :P
Ma ei ole kolmandat osa näinud. Kuigi võimalusi on olnud palju .. Palju halba räägitakse selle kohta .. seepärast võibolla selline huvipuudus *-)
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

hahahaa, mine ikka vaatama, see on paremuselt teine
ImageImageImage
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Algselt kinos vaadates ei istunud mulle osades märulikohtades kasutatud kaamera kõigutamine, aga hilisemal vaatamisel olen isegi selle eeliseid mõistnud - elavam mulje stseenist. Muidu iseenesest on tegu vägagi asjaliku teosega - mõnusalt tume, korralikus koguses verd ja vägivalda, väga stiilne kangelane ja üks filmiajaloo lahedamaid kurikaelu (Dorff). On paar väga hea kaameratööga kohta (näiteks too alguse reivistseen), lugu ise oli suht normaalne, kõrvalosatäitjad tegid samuti head tööd.
Kokkuvõtlikult ütleks, et tegu tõenäoliselt parima koomiksifilmiga mis ma näinud olen. Kõlbab nii märuli- kui vampiirifännidele. 7,5/10
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Kommenteeriksin/vaatleksin kahte esimest filmi siin teemas korraga.

Arvan, et 1. ja 2. film olid sama head: mõlemal oma miinused ja plussid. Esimeses puudus vägagi korralik soundtrack, mõnes kohas olid eriefektid lausa tobedad ning kaklusstseenid ei ületanud just eriti teise omi. Plussid tõi CyR juba ilusti ära. Esimene oli vägivaldsem, mis mulle rohkem peale läks ja samuti ka kurjam (Dorff).

Blade 1. ja 2. saavad korraga 7/10
d33m0n
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by d33m0n »

huvitav film 8/10
kui kokku saame, siis kirjutame
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Sääne päris hea vampiirikas. :) Üks märkimisväärsemaid asju oli kohati väga hea märul ja see, et mul ei hakanud kordagi igav terve selle ~ 2 tunni jooksul, mis tavaliselt ikka minu puhul juhtub.
8/10
Post Reply