Lavastaja, kelle erinevaid filme oled kõige rohkem näinud
Moderator: Meeskond
Lavastaja, kelle erinevaid filme oled kõige rohkem näinud
Siia võiks kirjutada mitu mingi lavastaja filmi oled näinud. Näiteks ma 100% Stanley Kubrickut näind, kaasaarvatud lühifilmid. Saate aru?
nojah kuigi Tarantinol on väga tagasihoidlik filmograafia siis ma olen temalt ka 100%, aga ma ei mõelnud üldse, et kellelt olete absull kõike näind vaid näiteks oma lemmikutelt palju jne jne
järele mõeldes olen ma näinud kõik oma lemmik lavastajate filmid- Kubrick ja Tarantino, Jim Jarmusch, kolm Davidit(Lynch,Fincher,Cronenberg), Sergio Leone ja vennad Coenid
järele mõeldes olen ma näinud kõik oma lemmik lavastajate filmid- Kubrick ja Tarantino, Jim Jarmusch, kolm Davidit(Lynch,Fincher,Cronenberg), Sergio Leone ja vennad Coenid
Last edited by hau on 18. September 2006, 15:28, edited 3 times in total.
Steven Spielberg on peaaegu 100%, kuna Amblinit pole ma kusgilt üles leidnud, kuigi vahepeal ebay's müüdi mingeid. Stanley Kubricku looming on kah peaaegu 100%, aga jällegi lühifilmid nägemata. Hitchcock on ka päris ära vaadatud. Plaan on ära vaadata ka kõik Vendade Coen'ide filmid ja Tim burtoni filmid.
Last edited by Mihkel on 18. September 2006, 18:54, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Kõik Tarantino filmid (peale "Jackie Browni" ja selle ta esimese filmi, mis on praktiliselt tundmatu), suurem osa Robert Rodrigueze omadest (va. "Bedhead" ja straight-to-video filmid) ning kuskil 65% David Cronenbergi omadest.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Fletchu wrote:Kõik Tarantino filmid (peale "Jackie Browni" ja selle ta esimese filmi, mis on praktiliselt tundmatu), suurem osa Robert Rodrigueze omadest (va. "Bedhead" ja straight-to-video filmid) ning kuskil 65% David Cronenbergi omadest.
*khmm* Tarantino "My best friends birthday" ja RRi "Bedhead" on youtubes olemas
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

100 % Tim Burton. kui arvestada vaid lavastajatöid, sest ühte produtseeritud asja - James ja Hiigelvirsik - pole tõesti näinud. aga kõiki ülejäänud küll.
isegi Family Dog, kus oli vaid animaator.
Vincent kohe loomulikult. ja Stainboy.
Indeppth- foorumi tarvis olen seni nägemata Johnny deppi filme vaadanud. (ehkki, tjah, see ülevaadete kirjutamine ei edene jälle...)
ainult 3 on vaatamata. seega ca. 85 % on nähtud. aga kui arvestada dokumentaalrpojekte ka mis ta on teinud siis ainult 45 %
isegi Family Dog, kus oli vaid animaator.
Vincent kohe loomulikult. ja Stainboy.
Indeppth- foorumi tarvis olen seni nägemata Johnny deppi filme vaadanud. (ehkki, tjah, see ülevaadete kirjutamine ei edene jälle...)
ainult 3 on vaatamata. seega ca. 85 % on nähtud. aga kui arvestada dokumentaalrpojekte ka mis ta on teinud siis ainult 45 %
-
matjusm
- Batman alustab

Alfred Hitchcock, 28 filmi:
The Man Who Knew Too Much (vanem versioon)
39 Steps
Sabotage
A Lady Vanishes
Young and Innocent
Rebecca
Foreign Correspondent
Saboteur
Suspicion
Shadow of A Doubt
Bon Voyage
Lifeboat
Spellbound
Notorious
The Paradine Case
Rope
Strangers on a Train
I Confess
Dial M for Murder
Rear Window
To Catch a Thief
The Trouble With Harry
The Man Who Knew Too Much (uuem versioon)
Vertigo
North by Northwest
Psycho
The Birds
Torn Curtain
The Man Who Knew Too Much (vanem versioon)
39 Steps
Sabotage
A Lady Vanishes
Young and Innocent
Rebecca
Foreign Correspondent
Saboteur
Suspicion
Shadow of A Doubt
Bon Voyage
Lifeboat
Spellbound
Notorious
The Paradine Case
Rope
Strangers on a Train
I Confess
Dial M for Murder
Rear Window
To Catch a Thief
The Trouble With Harry
The Man Who Knew Too Much (uuem versioon)
Vertigo
North by Northwest
Psycho
The Birds
Torn Curtain
Last edited by matjusm on 02. August 2007, 17:15, edited 1 time in total.