Ristiisa 2
The Godfather: Part II (1974)
Ristiisa triloogia 2 osa, mis räägib osalt noore Vito Corleone (Robert De Niro) karjääri algusaegadest. Vito kasvas 20. sajandi alguses Sitsiilias ja läks lõpuks New Yorki. Samuti näitab film, kuidas Vito poeg, Michael (Al Pacino), perekonna äri 50nendatel juhib ning Las Vegases ja Kuubas kanda üritab kinnitada
Loe täielikku tutvustust siit
Ristiisa 2
Moderator: Meeskond
Ristiisa 2
Last edited by Cochrane on 17. September 2006, 21:47, edited 1 time in total.
Kui Peter Griffin ütles ühes family guy osas et "I did not care for Godfather". Selles stiilis ütlen ma, et "I did not care for Godfather 2". See läheb mu selliste filmide kausta, kus on filmid mis on suurepärased ja whatnot aga mulle ei meeldi need mitte üldse. Seal on veel näiteks Raging Bull(kuigi see on viimasel ajal hakanud isegi meeldima), MASH(kuigi selle filmi lõpp on üks mu lemmikuid, tiirtite osa mõtlen) ja mõned Hitchcocki filmid. No ja nii lihtsalt Ristiisa 2 ei meeldigi mulle. Ma ei tea miks. Varsti vaatan koos Coppola kommentaaridega uuesti läbi eks siis näis kas hakkab meeldima või mitte.
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Re: Ristiisa 2
Minu arust on ikka esimene palju parem.
7/10.
7/10.
Re: Ristiisa 2
No see film venis ja venis. Teist korda vast enam ei vaataks. Kuigi eks häid momente ikka oli. Kui tulistamiseks läks siis krt kus ma ehmatasin .
Kui tavaliselt olen vastu sellele kui naisterahvast lüüakse siis ma ausalt öeldes ootasin, et Michael annaks ühe kõrvakiilu Kay'le. Nii loll eit. Talumatu. 6/10