Põgenemine
Moderator: Meeskond
Paljud laulud on spetsiaalselt tehtud selle serjaali jaoks (nii vähemalt oli kuskil kirjas).
Endal on nähtud kuni kõige uuema osani (2. hooaeg 4. osa) ja leian, et see on üle aegade üks parimaid sarju. Siiani pole ükski osa igavaks kiskunud ja iga järgmist osa jään ootama nagu pöörane (erinevalt Lostist, mis venib nagu härja ila).
Endal on nähtud kuni kõige uuema osani (2. hooaeg 4. osa) ja leian, et see on üle aegade üks parimaid sarju. Siiani pole ükski osa igavaks kiskunud ja iga järgmist osa jään ootama nagu pöörane (erinevalt Lostist, mis venib nagu härja ila).
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

Üüh laavin!
appi kui seks wendu onnn!!!!
seee wentworth earl miller 2 on ikka nii armassss
mega film on!
;) ;)
seee wentworth earl miller 2 on ikka nii armassss
mega film on!
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

Oii, mäletan, kui esimese hooaja esimest osa nägin - kustumatu elamus! Sellist seriaali oligi vaja inimestele
. Esimene hooaeg oli viimase peal. Teine ei meeldinud.., kui nii võib öelda, siis veidi naljakas oli kokku lugeda, mitu korda T-Bag oma kätt tagasi asetas.., aga kui käedraama välja jätta, siis ikkagi see hooaeg ei olnud nii paeluv, kui esimene. Kolmandat tahaks aga sellest hoolimata juba näha. Kahjuks aga uudiseid lugedes on vist selgeks saanud, et ka ameeriklastel kerged probleemid seda sarja vaadata mingite streikide tõttu (?). Seriaalile 10/10.
Sama siin. Ka ma avastasin juhuslikult, et see on hea sari. Arvasin alguses et jällegi üks vägivaldseid filme või nii, aga see polegi nii kui oma üllatuseks vaatama hakkasin.. Nüüd on see põgenemine nii lemmikuks saanud, et igal nädalal saab seda suure innuga oodatud.
On ka võimalus see endale arvutisse tõmmata, aga ma ei taha, siis saab selle korraga ära vaadata, aga see pole siis ju üldsegi põnev niimoodi 
I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something
Dominic Purcell rääkis, et tal on leping tehtud seitsme hooaja peale! Seitse hooaega!!!
Tule taevas appi, mulle tundub juba praegu, et nad kipuvad veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenitama ja veeeeeeeeeeeeeeeeeeenitama. Seitse hooaega on liiga palju. IMO.
P.S.
Paar osa on olnud, kus keegi surma ei saanud. Või siis vähemalt üks.
Tule taevas appi, mulle tundub juba praegu, et nad kipuvad veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenitama ja veeeeeeeeeeeeeeeeeeenitama. Seitse hooaega on liiga palju. IMO.
P.S.
Paar osa on olnud, kus keegi surma ei saanud. Või siis vähemalt üks.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA