Üksus
Moderator: Meeskond
Üksus
Üksus
The Unit
Salajased ülesanded ja salajane elu, millest mitte keegi peale asjaosalistest vaprate meeste ja nende naiste teada saada ei tohi see on ÜKSUS. Sari, mis pakub põnevust, närvikõdi, emotsioone ja hetki, mil inimese vaimne ja füüsiline jõud on ületamas kriitilist piiri.
Täielikku tutvustust loe siit.
The Unit
Salajased ülesanded ja salajane elu, millest mitte keegi peale asjaosalistest vaprate meeste ja nende naiste teada saada ei tohi see on ÜKSUS. Sari, mis pakub põnevust, närvikõdi, emotsioone ja hetki, mil inimese vaimne ja füüsiline jõud on ületamas kriitilist piiri.
Täielikku tutvustust loe siit.
minul endal peaks olema see tunnusmeloodia, kui soovi võin saata läbi msni adre on viigo@hotmail.com, mis puutu sarja siis see on kindlasti hea hea sari, üks mu lemmikuid. Niiöelda lemmik kanglane on sealt Jonas Blane.
Kas on teada millal Eestisse the unit 2 hooaeg tuleb. TV3-e
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Ladybug-ile on välja tulnud ka 3 hooaja intro muusika, mis mull jällegi olemas on.
Mis puutub seriaali, siis mida rohkem ma seda vaatan, seda rohkem ta mulle meeldima hakkab.
Mis puutub seriaali, siis mida rohkem ma seda vaatan, seda rohkem ta mulle meeldima hakkab.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Unustasin ennem öelda,et lemmiktegelased siis sealt on natukene muutunud
Jonas Blane, Mack Gerhardt, Thomas Ryan
Teise hooaja esimene osa vaadatud ja muljed endiselt head. Esimeses hooajas nägin ära kõik osad. Sarja juures meeldib mulle just see, et näitab nii sõdurite eraelu kui misioone, kuigi misioone võiks pisut rohkem näidata.
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”