Vihkad näitlejat?
Moderator: Meeskond
Ma ei tea kas Paris Hiltonit saab päris näitlejaks nimetada. Mängis ta ju selles Vahakujude Majas. Ma ei vihka teda, aga...ta lihtsalt ei meeldi mulle. Näitlejana igatahes mitte!
Julia Roberts pole ka kunagi eriti meeldinud. Temas pole minu meelest midagi erilist. Täiesti tavaline Hollywoodi näitleja. KUIGI Erin Brokovichina meeldis ta mulle küll.
Julia Roberts pole ka kunagi eriti meeldinud. Temas pole minu meelest midagi erilist. Täiesti tavaline Hollywoodi näitleja. KUIGI Erin Brokovichina meeldis ta mulle küll.
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

- cosmicDancer
- Teadmata kadunud

Nicholas Cage
VÄKKVÄKKVÄKK
üksvahe oli cc plaza seinal suurelt see Ghost Rideri plakat ja siis iga hommik kooli sõites tuli väike gag-reflex.
Kusjuures osad tema filmid meeldivad mulle küll, nt Leaving Las Vegas, Adaptation, Matchstick Men, aga viimasel ajal on ta filmivalik ka täiesti alla käinud - The Wicker Man ja Ghost Rider on puhas BS, National Treasure filmid on küll ajaviiteks OK'd, aga mitte midagi erilist, Indiana Jonesi koopiad. Samamoodi Lord of War - talutav, aga puhas Blow koopia (see 2001 Deppi film).
Lõpetuseks, üks Bangkok Dangerous arvustus, kus kirjeldatakse suht täpselt tema viimase aja soengut. Sest väga tore on küll olla tõsine filmifänn ja öelda, et "ma vaatan näitleja osatäitmist, mitte välimust", on suhteliselt raske sellele osatäitmisele keskenduda kui näitleja näeb välja nagu tal oleks mingi maanteel allaaetud karvane elukas pähe liimitud.
http://www.youtube.com/watch?v=qGms4eWZ3H0&feature=channel_page
VÄKKVÄKKVÄKK
üksvahe oli cc plaza seinal suurelt see Ghost Rideri plakat ja siis iga hommik kooli sõites tuli väike gag-reflex.
Kusjuures osad tema filmid meeldivad mulle küll, nt Leaving Las Vegas, Adaptation, Matchstick Men, aga viimasel ajal on ta filmivalik ka täiesti alla käinud - The Wicker Man ja Ghost Rider on puhas BS, National Treasure filmid on küll ajaviiteks OK'd, aga mitte midagi erilist, Indiana Jonesi koopiad. Samamoodi Lord of War - talutav, aga puhas Blow koopia (see 2001 Deppi film).
Lõpetuseks, üks Bangkok Dangerous arvustus, kus kirjeldatakse suht täpselt tema viimase aja soengut. Sest väga tore on küll olla tõsine filmifänn ja öelda, et "ma vaatan näitleja osatäitmist, mitte välimust", on suhteliselt raske sellele osatäitmisele keskenduda kui näitleja näeb välja nagu tal oleks mingi maanteel allaaetud karvane elukas pähe liimitud.
http://www.youtube.com/watch?v=qGms4eWZ3H0&feature=channel_page
Last edited by cosmicDancer on 19. January 2009, 17:23, edited 5 times in total.
there's too much caffeine in your bloodstream
and a lack of real spice in your life
and a lack of real spice in your life
cosmicDancer wrote:Nicholas Cage
VÄKKVÄKKVÄKK
üksvahe oli cc plaza seinal suurelt see ghost rideri plakat ja siis iga hommik kooli sõites tuli väike gag-reflex
vastik nägu on tal, nagu kogu aeg peksaks pihku
ja siis mulle ei meeldi veel see kuidas kogu aeg rõhutatakse, et näed Coppola, aga muutis nime ära, sest ei tahtnud ainult sellepärast kuulsaks saada. so what?
suht nõus sinuga ta välimus hakkab vastu aga ta on heades filmides mänginud