Elu edetabelid
High Fidelity (2000)
Kolmekümnendates Rob Gordon (John Cusack) seisab raske aja lävel, kuna tema tüdruksõber Laura (Iben Hjejle) jätab ta maha. Põhjuseks toob ta, et mees pole alates hetkest, mil nad kohtusid, mitte põrmugi muutunud. Terve elu on ta koostanud enda kuulatavast muusikast Top 5 edetabeleid, kuid seekord otsustab ta seda igapäevarutiini veidi muuta ning panna pingeritta enda viis valusaimat lahkuminekut. Ta kohtub uuesti kõikide enda endiste kaasadega ning üritab leida täpseid põhjuseid, miks ta maha jäeti.
Loe täielikku tutvustust siit
Elu edetabelid
Moderator: Meeskond
Jep, väga hea film. Üks nendest mis hiilgavad mitte naljakuse vaid muhedusega. *Kõik* näitlejad tegid esmaklassilise rollisoorituse - alates Cusacki õest-vennast ja lõpetades Robbinsi minimaalse kuid parajalt efektiivse ekraanilolekuga. Helirada oli samuti igati asjalik, lõpplahendus samuti meeldis. 7,5/10
Täitsa lahe film oli.
Kunagi mulle John Cusack üldse ei meeldinud,aga mida rohkem ma neid filme vaatan kus ta mängib,seda rohkem hakkab ta mulle meeldima.
Ja selle filmi peossa sobis ta küll nagu rusikas silmaauku.
Film on lahedasti ülesehitatud,naljakas ja saab vaadata häid näitlejaid heades rollides.
8/10
Kunagi mulle John Cusack üldse ei meeldinud,aga mida rohkem ma neid filme vaatan kus ta mängib,seda rohkem hakkab ta mulle meeldima.
Ja selle filmi peossa sobis ta küll nagu rusikas silmaauku.
Film on lahedasti ülesehitatud,naljakas ja saab vaadata häid näitlejaid heades rollides.
8/10
Re: Top 5 – Elu edetabelid
Minu jaoks vajus filmi lõpp ära kuigi filmi algus oli palju lubav. Sisu külmaks ei jätnud, aga ülesehitus ei sobinud mulle ja mõjus lõpuks üksluisena ja igavalt. Hindeks 6/10.
Arvustus saab lugeda siit.
Arvustus saab lugeda siit.