Vanglaekspress
Moderator: Meeskond
Vanglaekspress
Vanglaekspress
Con Air
Enda naise kaitseks välja astunud talunik Cameron Poe (Nicolas Cage) mõistetakse arusaamatuse tõttu süüdi mõrvas. Peale kaheksat aastat vanglaelu pääseb ta lõpuks vabadusse. Tema teekond koju kulgeb lennuki Jailbird pardal, mis samas transpordib ka ühiskonna jõhkramaid mõrvareid ühest vanglast teise. Lennukil puhkeb aga mäss ning vangid võtavad kontrolli enda kätte ning võimudel on kavas lennuk alla tulistada ...
Terviklikku tutvustust loe siit.
Con Air
Enda naise kaitseks välja astunud talunik Cameron Poe (Nicolas Cage) mõistetakse arusaamatuse tõttu süüdi mõrvas. Peale kaheksat aastat vanglaelu pääseb ta lõpuks vabadusse. Tema teekond koju kulgeb lennuki Jailbird pardal, mis samas transpordib ka ühiskonna jõhkramaid mõrvareid ühest vanglast teise. Lennukil puhkeb aga mäss ning vangid võtavad kontrolli enda kätte ning võimudel on kavas lennuk alla tulistada ...
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- Ralf
- love <3
Steve Buscemi tegelane, vaikne psühhopaat, tuletas meelde Hannibali filme. Ja hiljem too stseen, kus ta väikese tüdrukuga teed jõi ja nukkudega mängis, oli lihtsalt suurepäraselt põnevusttekitav ja tore, et actionfilmist midagi taolist leida võis.
Minu arvates toimusid parimad sündmused lennukis ja Nicolas Cage oli omas mahlas nagu ikka. Vaadatav action-põnevik, ent "Face/Off", millega filmi "Con Air" tihti võrreldakse, oli siiski parem.
6,5/10
Minu arvates toimusid parimad sündmused lennukis ja Nicolas Cage oli omas mahlas nagu ikka. Vaadatav action-põnevik, ent "Face/Off", millega filmi "Con Air" tihti võrreldakse, oli siiski parem.
6,5/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:41, edited 1 time in total.
Fletchu wrote:Steve Buscemi tegelane, vaikne psühhopaat, tuletas meelde Hannibali filme. Ja hiljem too stseen, kus ta väikese tüdrukuga teed jõi ja nukkudega mängis, oli lihtsalt suurepäraselt põnevusttekitav ja tore, et actionfilmist midagi taolist leida võis.
Minu arvates toimusid parimad sündmused lennukis ja Nicolas Cage oli omas mahlas nagu ikka.
Vaadatav action-põnevik, ent "Face/Off", millega filmi "Con Air" tihti võrreldakse, oli siiski parem.
Jah, see tüdrukuga tee joomine läks lihtsalt kümnesse...

Fletchu wrote:Steve Buscemi tegelane, vaikne psühhopaat, tuletas meelde Hannibali filme. Ja hiljem too stseen, kus ta väikese tüdrukuga teed jõi ja nukkudega mängis, oli lihtsalt suurepäraselt põnevusttekitav ja tore, et actionfilmist midagi taolist leida võis.
Minu arvates toimusid parimad sündmused lennukis ja Nicolas Cage oli omas mahlas nagu ikka.
Vaadatav action-põnevik, ent "Face/Off", millega filmi "Con Air" tihti võrreldakse, oli siiski parem.
"Face/Off" on kõvasti parem kuigi "Con Air" oli ka hea film
Kuidagi... tjah, parajalt sisutühi ja puhtalt meelelahutusele keskendunud teos. Mitte et see paha oleks, aga oli liialt palju tegelaskujusid, kõik nad jäid parajalt pinnapealseks ja actionit oli samuti vähevõitu. Malkovich ja Buscemi said oma osadega parajalt hästi hakkama, aga isegi nende rollisooritus ei päästnud kogu teost.
Kokkuvõtlikult: vaatad korra ja kui tõsiselt igav on siis veel teisegi korra, rohkem mitte. 5/10
Kokkuvõtlikult: vaatad korra ja kui tõsiselt igav on siis veel teisegi korra, rohkem mitte. 5/10
Film hakkab lihtsalt oma v22rtuse 2ra kaotama kuna no olen seda v2ga mitu korda n2inud ja tv3el ei saa ega saa kyllalt selle n2itamisest
. N6ustun et Face Off on parem, kuid kui seda filmi esmakordselt n2ha, on 6elda ainult kiidus6nu. 7/10
"Why couldn't u just put the bunny in the box
|"
"Why couldn't u just put the bunny in the box
Legalize IT!
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Tegu on hea actionfilmiga. Kohati küll veidi raskestiusutav, aga see-eest täidab film oma eesmärgi hästi.
Minu silmis on filmi suurimaks plussiks hea näitlejaansambel, kellest meeldejäävad olid: Nicolas Cage, minu lemmikud sellest filmist, Malkovich ja Buscemi (teejoomine oli tõesti pingeline stseen), aga muidugi ka veel John Cusack, Ving Rhames ja Danny Trejo väärivad minu arvates mainimist.
6/10!
Minu silmis on filmi suurimaks plussiks hea näitlejaansambel, kellest meeldejäävad olid: Nicolas Cage, minu lemmikud sellest filmist, Malkovich ja Buscemi (teejoomine oli tõesti pingeline stseen), aga muidugi ka veel John Cusack, Ving Rhames ja Danny Trejo väärivad minu arvates mainimist.
6/10!
- Ralf
- love <3
"Con Air" faking ruulib. Tean küll, et film on kehv ja tobe ja Cage'i aktsent on pea talumatu ja lamedaid hetki on nagu sente New Yorgi purskkaevus, aga see... lihtsalt ruulib.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:"Con Air" faking ruulib. Tean küll, et film on kehv ja tobe ja Cage'i aktsent on pea talumatu ja lamedaid hetki on nagu sente New Yorgi purskkaevus, aga see... lihtsalt ruulib.
Sama siin. Guilty pleasure'i alla langeb.
Lol, vaatan seda Kahn19 postitust üleval. Ei tea jah, miks ta Face/Offi paremaks peab.

- Ralf
- love <3
Ta on ju travoltafag.
Eks "Face/Off" ongi parem aga küsimus on nauditavuses... vähemalt minu puhul.
Eks "Face/Off" ongi parem aga küsimus on nauditavuses... vähemalt minu puhul.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora