No ei ütleks, et ma just päris fanatt-fänn olen... , aga meeldib küll Kuid samas ma vaid teda heades osades näinud olengi. Ja ilma habemeta teda vist üldse ära ei tunnekski
Kahn19 wrote:eks ta ole jah nii aga kas sa seda tead et mingi aeg tagasi tuli välja et ta on gay
... ei ole !!!
Ära riku kõike ilusat ära!!!
aga on ju mis ma sinna teha saan See oli veel nii olnud et tal oli pere ja puha ning hoidis seda salajas aga siis ükskord avalikustas selle mõni aasta tagasi
sindy wrote:Mina pole küll kuskilt sellist infot lugenud. Ehk sa lihtsalt said millegist kuskil valesti aru
noh ma pole seda tõesti eriti edasi uurinud aga olen mingi 90% kindel et see on tõsi,vähemalt kõik inimesed keda ma tunnen on ka seda kuulnud jne...aga vahet pole ju ega see midagi ei muuda
syr parandan need inimesed kellega seda arutanud olen teavad seda ;)
Ju siis mina ses suhtes olen vähem informeeritud. ...samas jube kahju, et üks norm inimene jälle vähem Aga tegelt, et eks iga inime elab nii nagu talle meeldib ja suva, mis mulje teistel sellest on.
sindy wrote:Ju siis mina ses suhtes olen vähem informeeritud. ...samas jube kahju, et üks norm inimene jälle vähem Aga tegelt, et eks iga inime elab nii nagu talle meeldib ja suva, mis mulje teistel sellest on.
sindy wrote:Ju siis mina ses suhtes olen vähem informeeritud. ...samas jube kahju, et üks norm inimene jälle vähem Aga tegelt, et eks iga inime elab nii nagu talle meeldib ja suva, mis mulje teistel sellest on.
Ma ei saa aru, et te lahterdate kõik geid ebanormaalsete kasti? Ega see, et ta gei on, teda värdjaks ei tee. Ta on lihtsalt teistsugune ja kõik.
Ma ei saa aru, et te lahterdate kõik geid ebanormaalsete kasti? Ega see, et ta gei on, teda värdjaks ei tee. Ta on lihtsalt teistsugune ja kõik.
Keegi pole seda öelnudki,mul ausalt täitsa savi see ta enda elu,m alihtsalt niisama jagasin sindyle infot
Keegi pole seda öelnudki,mul ausalt täitsa savi see ta enda elu,m alihtsalt niisama jagasin sindyle infot
Ei aga sindy ütles ju, et üks norm inimene jälle vähem.