Walker (legendaarne Chuck Norris) on Texase korravalvur, kelle kuritegevuse vastased meetodid sarnanevad metsiku lääne omadega. Teda aitavad endine Texase korravalvur C.D. Parker (Noble Willingham) ja jalgpallur James Trivette (Clarence Gilyard Jr.). Viimane neist kasutab vastupidiselt Walkerile kaasaaegsemaid meetodeid, näiteks arvuteid ja mobiiltelefone.
Kui sellele filmile peale satun, siis ikka lõpuni ka vaatan. Põnevust ses sarjas jagub alati. Alati on ka hea sellepärast vaadata, et on ette juba teada, et hästi lõpeb. Sihilikult kunagi ei oota, et kõik osad vaadatud peaksid saama.
Ta ju karateega ka reaalses elus palju tegelenud ja sestap filmides sel alal teda ka ära kasutatakse. Pole enne märganudki, et ta kunagi mingis lihtsas pere-elulises filmis oleks kunagi mänginud - ikka mingine action alati kaasas on olnd ju.
Selles asi ongi ta võib ju karated osata tean jah et ta mingi 7-8kordne karate maailmameister kuid ikkagi,kui teda vaadata siis ta ei sobi sellisteses filmides
Aga samas mõnes teises filmis oleks teda üpriski võõras ehk vaadata, kui selle Texase omaga juba harjund oled teda vaatama. Alati selline korda loov ja õigel ajal õiges kohas olev mees.
see on jah näitlejatel jama ei kui jäävad kauaks ühte ja sama osa mängima siis pärast on raske sellest lahti saada aga samas mina vaataks huviga Norrist mõnes draama filmis
nii sa oled siis Norrise fänn aga kahjuks see kord ei jaga sinu arvamust,minu meelest pole tal siiani veel häid rolle olnudki,minu lemmik roll oli see kui ta tegi kaasa Bruce Lee eluloo filmis ja seal Leega võitles