Ongi noh, mida te vingute? Kui see on Metallica teema, siis ta võib ju siia kirjutada olenemata, kas talle meeldib see bänd või mitte. Oleksite pidanud pealkirja panema - Ainult Metallica fännidele vms.
Kahjuks on see teema jah rohkem kontserdi kommenteerimiseks, enda emobändide eelistused võib mujale postidada, selleks on näiteks lapsemure.ee foorum..
kbong wrote:Kahjuks on see teema jah rohkem kontserdi kommenteerimiseks, enda emobändide eelistused võib mujale postidada, selleks on näiteks lapsemure.ee foorum..
aam...et siis ma teen uue postituse lihtsalt metallica? ja kui ma tahan rääkida mõnest tema liikmest siis teen teema metallica liikmed... ?? hmm..olgu nii siis...ja mine külasta ise oma lapsemure.ee'd! kui sulle nii meeldib... ja mis see emo siia puutub?
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
LadyBug wrote:väh...ma vihkan metallikat juba....absull ei seedi..üks hea lugu on ainult... tegelt metsatöll on hullem veel.....def-metalist rääkimata.
LadyBug wrote:väh...ma vihkan metallikat juba....absull ei seedi..üks hea lugu on ainult... tegelt metsatöll on hullem veel.....def-metalist rääkimata.
Nõustun sinuga esimest korda.
wäo it's a miracle.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Tõesti, Priit, mis sa õige arvad endast. Kuidas sa saad Ladybugiga nõustuda. Okei, okei, Ladybugil on nagu meil kõigil oma arvamus. Aga kontsert oli võimas, peaartist viskas ikka kildu kah õiges kohas...
Forza wrote:Tõesti, Priit, mis sa õige arvad endast. Kuidas sa saad Ladybugiga nõustuda. Okei, okei, Ladybugil on nagu meil kõigil oma arvamus. Aga kontsert oli võimas, peaartist viskas ikka kildu kah õiges kohas...
No kui ma pole metalisõber, mis ma teha saan? Vb ajapikku maitse muutub veel, ei või iial teada. ;)